Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aferim gradonacelnice. Ovako se to radi, svala prava država se sjeća svoje historije i slavnih pobjeda izvojevanog pod nemogućim okolnostima. Jer ko je zaboravi, osuđen je da je ponovi.
Zar nije ovo vlada KS organizovala? Meni se čini da jesu
hej junaci branitelji iz svih krajeva,sarajevo zaboraviti nece nikada.nema zaborava za agresore i chetalje!
zaboraviti se ne može, ali mora se naprijed
Slika 26, covjek ceka red za vodu i da pod snajperima se napije i jede. A ispod covjek na slobodi i nosi gitaru . IMALI STA LJEPSE OD SLOBODE...LNUDI IZ TOG VREMENA SU NAJVISE ZASLUZNI DA SMO MI DANAS SLOBODINI...HVALA SARAJEVO SA KAMENA HERCEGOVACKOG.
1449 hidžretska godina. Daleko je to do 2022.
Nikad ne zaboraviti! ❤️ bravo gradonacelnice! ❤️
Denis Bećirović: Džaferović je ponizio BiH čestitkom negatoru genocida Vučiću...
Zna li neko objasniti šta je ova slika br. 19?
Dobro je ovo urađeno
Slava svim herojima odbrane Bosne i Hercegovine od srpskog agresora i naroda !!!! Oprostiti necemo, zaboraviti ne mozemo....
Treba ovo prikazivati barem jednom mjesecno. Ja nisam zaboravio niti cu ikada zaboraviti a neka mladje generacije uce da nam se ne ponovi. Ja se i dan danas znam istraumirati kada pukne petarda. Zato mladja rajo pamtite. Maloprije kada sam pisao komentar o ratnoj kuhinji eto cak je i top komentar procitajte poslije su me savladale emocije da sam zaplakao kao malo dijete. Pamtite!!!!