Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djeluju organizovano, nako reko bi covjek da znaju sta rade... :)
Na koga mislis, piromane? Da, oni su organizirani. Provozali se malo po Hrvatskoj, Bosni i Crnoj Gori.
Da ima makar jedna vikendica uhljeba bilo bi ugaseno,a ovako koga briga😬😬😬😬
Čekajući kišu...
Svi smo mi ugasili odavno..
sve ce izgoriti, ovo je samo zjbvnje
Zašto se malo ne bi angažovale vahabije? Ako se mogu angažovati oko slanja boraca u Siriju, mogu i na gašenju požara.
Zovite Hrvatsku nek dođu sa kanaderima
Potpuno nepotrebno po meni gasit ove vrleti, ovdije greske se placaju ljudskim zivotima, jedan ljudski zivot je vredniji od citave planine
Kako da ne, samo sto ce brojni ljudski zivoti biti ugrozeni kad krenu nestasice vode, sto za pice sto za poljoprivredu u okolnim mjestima, i kad krenu odroni, bujice jer ce gore biti samo golet bez sume da vodu zadrzi.
sve su ovo šminkeri..željni slikanja..medijskog prostora i samopromocije!požar je trebalo gasiti na vrijeme..ali jbg ne odgovara glavonjama tako,zato sto su davno potrosili pare.ovo im samo dobro doslo u vidu pokrica...
+ sto ovako dobiju MASNE dnevnice...a nesposobno.
"ocekujemo povoljne vremenske prilike u vidu kise".. to im je glavna!
Ovi nasi politicari koji su to idioti boze dragi a i narod nije nista bolji koje se pare bacaju na razne gluposti a nisu u stanju kupiti jedan Airtractor koji kosta oko 3 mil dolara ali zato se pare trose na razne uhljebe putivanja kupivina raznih skupicjenih auta itd.
Svaka cast i Sretno!
Nista dok Mile Medjed ne uzme stvar u svoje ruke😂
Bravo za Klix portal :)
poslušali su te...
Hocemo kanader iz budzeta za elementarne nepogode.
Kanader nije za bih jer to je za drzave koje imaju more. za nasa podrucja je pristupaniji Airtractor koji je puno jeftiniji i na svako jezero se moze spustiti uzeti vodu i relativno je jeftin kosta oko 3 mil dolara a Canader 25 mil dolra i plus dodaci i rezervni djelovi i didje preko 30 miliona dolara a razlika je samo sto canader moze nositi duplo vode od Airtractora ali zato vise trozi duplo kerozina sto znaci 10 hiljada eura je sat od canadera a 5 hiljada od Airtractora.
@cekamizbore ovo sto sam napisao je istina kolko kostaju a i to sam mozes provjetiti. Samo hocu da kazem pare se trose na razne gluposti a ovo je za mene prioritet . Da imamo air tractote ovo bi bilo ugaseni za nekoliko sati i nebi se ljudi slali u brda gdje risikuju i svoja zivota. A lako je tebi i meni pametovati uz kompijuter.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo jako! Sretno!