Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
*** majku više dokad će nas dijeliti ko paščad !!??
Srpski i hrvatski jezik vuku korijene iz Bosne. Vuk Karadžić je došao u Istočnu Hercegovinu da tamo čuje kako zvuči taj jezik kojim govori. Došao je da čuje bosanski jezik. On sam sebi i svom(srpskom)narodu cini nepravdu tako sto im usporava da ucie svoj jezik,koji kad bi im oduzeli nebi mogli da govore.
ISLAMSKA ZAJEDNICA IMA RESENJE ZA OVAJ PROBLEM. PO STAROM DOBROM ISLAMSKOM OBICAJU SVE DJEVOJCICE PREKO 12god.POUDATI A DECAKE POSLATI U IRAN NA TERORISTICKU AKADEMIJU.
Za tebe ,sigurno, ima "resenje" SPC i gospodin Kaçavenda.
"Mutabdžija je rekao da je obrazovni sistem u RS-u ustavna kategorija i da je isključivo u nadležnosti RS." Ali, to ne znaci da mozes raditi sta ti je volja! Ovako se igrati sa neospornim pravima ljudi!
Mrav 3. OVO 3 JE SIGURNO NOSTALGIJA ZA SVETOM VJEROM PRAVOSLAVNOM. A VI BALIJACI PEKSINI LOJAVI STE POBILI SRBE I HRVATE I TOLIKO STE PODLI I POKVARENI DA TO NEGIRATE A OD LJUDI NEMA NI TRAGA. MI SMO VASE POTRPALI U SEPTICKE DA NE SMRDE I ZAGADJUJU OKOLINU.ZNATE I SAMI KOLIKO SMRDITE ZIVI A MRTVI DA NE SPOMINJEMO.
Kako brzo reaguju kad se najavi apelacija Ustavnom sudu. Samo neka Komsic nastavi sa apelacijom pa da se to jednom za sva vremena rijesi, a ne da donose neka polovicna rjesenja.
Koji Ustavni sud,ne pricaj gluposti,svaka druga odluka Ustavnog suda nije ispostovana od strane Bosnjaka,pa kakav je onda to sud ?
Ma je.bo im krmak usrane majke,nepismena stoka umesto učitelja treba im predavati volusine.PAS IM BABU(oca)JEB.o
jeb.o ti ja svu fameliju iz jasenovca i sav tvoj narodni ciganski izrod
Siguran sam, da "optimalno rješenje" SNSD-a graniči s "konačnom rješenjem" NSDAP-a..
Kako si ti dosadan sa tim NSDAP om