Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je kibernetika, sve je dijalektika, to je glavna opasnost za svijet i BiH, nema ni rusa, ni otcjepljenje, ni Uja, ni majorizacije, ni nacionalizma. Majko mila pa o čemu ovaj gospodin Ambasador priča, ili je namislio projekat kojim će se baviti nekoliko godina ili smo svi mi mahniti, a o sigurnosti bi se dalo pričati kada bi on u ambasadi bio u stanju da uhvati lopova koji operiše već preko decenije. Šta je sa Aparthejd izbornim zakonom i podrškom Schmidtu da ugradi želje HDZ-a?
Dovrsite nametnuti ustav jer ste to obecali.
Jjebala te kiberneticka sigurnost, ti dosao ovdje da nam to saopstis.
Klasicno obmanjivanje i skretanje paznje sa stvarnog problema, onog kojeg su upravo ovi njihovi izaslanici podrzali. Narode BiH, da li ste vi svjesni da vam po novom izbornom zakonu se glas vrednuje na osnovu vase etnije i prebivalista. Ovakvim diskriminirajucim zakonom ne da necemo biti EU u dogledno vrijeme, nego nikad. Pored toga sto se izvrsila izmjena izbornog zakona na istin DAN izbora, to se NIKAD u historiji svijeta nije desilo.
Gdje vi sigurnost osiguravate ta je država u velikim korupcijama
Kako da se zaštitimo,kad nas vode kupljene diplome.