Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mup TK ce po naređenju Lorda Kuke borcima dijeliti čaj i peksimete tokom protesta :)
Kako glupa izjava!!! Ovim ste gospodine ministre, vi a i novinari koji prenose ovu vijest, direktno pozvali svakog pojedinca ili grupu demobilisanih boraca da, ako žele, mogu blokirati saobraćaj. :/
Nije se niti očekivalo od Mupa TK da deblokira put. To jedino mogu da urade oni iz politike koji su borce izveli na ulicu.
Znači li to da mogu i ja izaći na cestu i blokirati... i da me nitko neće otjerati? Rastjeraj teroriste oružjem i gotova stvar.
nek probaju blokirat puteve,nek stisnu muda ako ih imaju
odmah da se najebem kuki mame uvlakacke,hoce cojk da podri nemire i tacka pod hitno se kutarisat tog monstruma.
Nista oni nisu slagali tj politicari...rekli su nema ispunjenja zahtjeva i NEMA...crkniteee
ma ni vi borci ne znate sta hocete,s kim,za koga,da znate davno bi ova farsa bila zavrsena.
jesu politicari govnnna i sve to,ali i vi ste njihovi podanici i vi se medjusobno krvite oni za baketa portiv radoncicevih itd itd. znam iz vlastitog iskustva,gledo bio kako se svadjaju,oko toga ko je za bosnu bolji.
Zaleti se tip autom i pogazina smrt 2-3...ljudi u ovoj prkno drzavi sa izmetom od drustva i svi cute.To je uredu!!!! Borci koji su odbranili ovu drzavu blokiraju cestu par sati ,digne se i kuka i motka da cvili i protestuje. Ma mamu vam idiotsku!! Koji je vas k*rac napravio pa ste tako sje*ani? Ebavanje bukve kod nastajanja Bosanca je jos i kompliment za pojedince!! Cast normalnim Bosancima!
Kakva je ovo poruka glupana u pm...znaci dodjite blokirajte Tuzlu, nećemo vam ništa.
sta ko je kurvo?Armija B&H
Još jednom ističe kako MUP TK ne želi upotrebljavati silu na boračkoj populaciji još jednom apelujući federalnim organima da riješe problem bivših boraca kako ne bi zbog toga ispaštali svi građani BiH.... mup TK se brine za borce ,...hahaha
Drzava, drustvo i seoske varalice Dok nase politicki neobrazovano drustvo ikad progleda,pojest ce mo mi tona kukuluze da se kao drustvo politicki obrazujemo,da uvidimo da nam je predsjednik drzave inzko,kojeg za ovu drzavu svrbe ...pa se ponekd pocese po ...da su nam "zastitinici nacionalnih interesa"( hahahahah -cu umrem!! ) domaci izdajnici i seoske varalice,i da mi ne mozemo napredovati kao drustvo.... dok se ne rijesimo parazita!
Hoće li biti predizbornih paketića da i ja dođem, povedem familiju komplet? Smiješno i žalosno stvarno, jebe se njih izgleda za blokadu.
i bolje je tako, jer borci mogu istrpiti, oprostiće jednom dvaput, al treći put neće, nisu šećer da se istope, batina se ne boje, smrti se ne boje, izgubiti nemaju šta, samo hoće satisfakciju koja njima pripada
Da je srece i pameti ne bi se "radnicima" ... trebao blokirati put do posla,vlastitim izborom bi ovaj dan stali uz borce, na ceste i ne bi isli na posao.Da nije bilo boraca ,danas bi lesine bile 2 metra pod zemljom.Al ko je vidio zahvalnog ljudskog parazita ,neku drustvenu korist od istog... samo fuj!
A šta su zahtjevi boraca, nisam bio baš u toku?
@Trump2020 traže da se usvoji i objavi jedinstven registar boraca Armije BiH, borački dodatak te ukidanje finansiranja svih boračkih udruženja.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)