Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zamisli cetnik silovao zenu u ratu a sad je kao cuva u miru. kakva tvorevina takva i murija. FUJ!!!!
Kad zubac, okorijeli četnik može biti dir.SIPE,zašto se ne bi i ovi četnici mogli vratiti?!
Mocarti Ako smo mi potomci Turski zasto smo plavi i imamo plave oci a vi ogledalo Tursko? De ti malo tu genetiku bolje prostudiraj
Zar cemo i ovo cutke docekati?? Ako ako opet 91
Bošnjaci kupujte puške.......ne zajeba.jite se.......vrijeme je za revanš izdrkanom svetosavlju...........samo po kratkom postupku..........bez zarobljenih, logora i kojekakvih naprdića...............
Zar nemam,pravo namirit račun,ukoliko mi je neko dužan...
U čemu je problem?Ukoliko znaš,da te je neko maltretirao,nekog ubio ili...ne znam šta još...pa šta,jel bi ti kao da ga tužiš,na sudu koji je presudio tvojoj glavi...pa nemojte bit smješni...nek svak riješi svoj slučaj,pojedinačno...ovo nije ništa nego poziv na uspostavu pravde...
IPTF je uspostavljen Aneksom 11 - Sporazuma o međunarodnim operativnim policijskim snagama (IPTF) Općeg okvirnog sporazuma za mir u Bosni i Hercegovini. IPTF je imao pravne osnove za oduzimanje cerifikata za rad policijskih službenika. O ovom pitanju OHR treba da iznese jasan stav. Ako se potire rad IPTF onda imamo problem.
Sta je balije sada se kao bunite a ovaj vas iz Tesnja sto je sa srpskim glavama igrao fudbal sjedi u parlamentu BIH, i vi nesto da pricate. Mozete samo da laprdate u toj usljivoj federaciji koja je tolika cim malo mrdne naletis na trobojku ili sahovnicu. A vid par vas balija poziva opet na rat, pa balije drage nebusajte se vise, tako ste kenjali i 92, pa dobiste po dahiskoj guzi, pa se sada pozivate na neki genocid. Samo vi odmaknite od RS i sto bi vi rekli mirna bosna.
Sta ocekivati od politicara iz manjeg bosanskohercegovackog entiteta, ko se na ovo iznenadjuje mora da je prava tuka. Umjesto sto smo toboze sokirani, zasto se niko ne zapita sljedece: ako je parlament nadredjen izvrsnoj vlasti sta rade predstavnici Bosnjaka i Hrvata u njemu, imajuci u vidu da njihove birace ovakva odluka izvrsne vlasti najvise pogadja? Bosnjacka (ne)solidarnost opet na djelu...
Genocidasi !
i što je najgore valentin incko se neće smjeti oglasiti
dzes njega - on je sad na godisnjem...
Pa ljudi ima li jtko od asih politicara zaustave k i sranje??? Daj Boze da se zarati, U zadnjem ratu ja naivan spasih grupu cetnika-zakocila mi se 84-ka!
Mujo Ja sam bio u ratu i vidio sam svasta a ti ako ne vjerujes ko te j.be!!! I nemoj da psujes stoko uz Ramazan!
Toliko o balijama za svoj ramazan u rat pozivaju, prave ste balije, nastale od srpskog skarta sto se poturci.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dok je GENOCIDNE tvorevine bit će i četnika.
Dodiku se sprema o glavi. Veliki dio građana u RS otkazuje poslušnost. Pa stoga, kao i njegovi predhodnici uzima sve one koji dostupni bez obzira dali su kriminalci ili ostala bagra. Najbolji primjer je direktor SIPE - Zubac. Instaliran je, a ima za njim ratnih zločina. Ovo je i najveća krivica OHR-a i njihovih šefova. Mislim da bi INCKO morao da da uzbunu dok nije kasno.
U manjem BH entitetu je pravilo-Što si veći zločin počinio to si više u policijskoj hijerarhiji!Sad još tetu Bilju Plavšić nek imenuju za ministarku unutrašnjih poslova RS e eto sve ko i devedesetih...Jedino u RS vrijeme kod da ide unazad?!?