Komentari (228)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ha ha ha ha Suzana prisluskivala MUP....ljudi ovo leglo debila i mafijoza treba rastjerati pod hitno
ha ha ha ha osudiće njih dodick , nju i davora, da su oni ubili svoje dijete FUJ GAMAD GENOCIDNA, LAŽLJIVCI, PODMEĆETE , KRVOLOCI, GOWNOJEDI STE NAJOBIČNIJI LUKAČ KER ZLOČINAC NARKODILER JE PRVI KOJI TREBA BITI UHAPŠEN A ONDA SAV MUP GENOCIDNI
Aha znači problem je u načinu na koji se došlo do informacije a ne da li je informacija istinita ili ne! Znači kad bi neko sad dao informaciju ko je ubio malog Dragičevića njega bi optužili za nezakonito prikupljanje informacija a ne onog ko je ubio Davida!!! Pa ima logike...pogotovo u državi zvanoj Bosna i Hercegovina!
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
Ubili Davida, pa onda Davora, sad krenuli i na nju. Kad ce se hapsiti Dodik, Lukac i Cvijanovic?
Nekako mi.ova.prica sa.Davorom.ide na javljanje koje ocekujem za koji dan da se okliznuo na.koru od banane i slomio vrat. Daj Boze da.nije ali.on i.Muriz.Memic bi.mogli.stradati " nesretnim.slučajem "
Ma daj, kakve veze Memic ima sa ovim u Bluci? Sarajevske vlasti su demokratske vlasti, a oni banditi u Bluci, to je mafija, zvanicno su diktatori, a nezvanicno vjerovartno i ubice.
@Lloyd7 Pa jel.se sjećaš da je Burzić pokušala da prvo se postavi kao " krivično će odgovarati" ali nije imala podršku. Sarajevo jeste sad u odnosu na BL norveška što se tiče slobode govora. Ipak.se i cijenjeni političar i novinar javno oglasio i rekao ime.i prezime čovjeka o kojem se priča da ga je ubio. Ali isti je rezultat. Pričao ne pričao ubica je na slobodi
Nece MUP ovdje izici kao pobjednik. Morat ce odraditi neki kompromis ili bi moglo vrlo lako da se odjednom desi bakljada tj da i mup i vlada budu zasuti molotovljevim koktelima.
Javno da se pusti snimak , a tuzilaštvo da sluša.
Nema nikakve logike da se Davor krije... osim ako ne planira 09.01. napraviti neko veliko s..nje!?
Cuj neovlasteno prisluskivanje i snimanje!!! Taj snimljeni je trebao drzati gubicu zatvorenu na javnom mjestu.
Da ga nije mrak RS-a progutao?
Ovo je farsa, pogledajte na Avazu kako je nacinjen snimak, dok je onaj koji snima bio na javnom mjestu, povrsini. Karan sto je pricao, trebao je tise pricati i ne bi bio snimljen. Sve sto je dostupno javnosti i nije zabranjeno, nije ni protuzakonito. Na javnom mjestu nije zabranjeno snimanje
Mračno doba fasizma na djelu.
Mracni cetninet ugasio svjetlo i smrdovima.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
da tebe hoce ko nac alii da te dobro naquzi
Koji igrokaz , pa čovjek se vjerojatno nalazi u Hrvatskoj gdje je zatražio politički azil ili nekoj drugoj zemlji.
@PowerofSerbs A sta cekate , dignite se kao u BL
@Dino Z Upravo tako.
Tužilašta i sudovi, rak rana BiH