{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


MUP RS-a sumnjiči Suzanu Radanović za neovlašteno prisluškivanje i tonsko snimanje

Piše: M. N./Klix.ba
3.1.2019. u 14:49
521
228
MUP RS-a sumnjiči Suzanu Radanović za neovlašteno prisluškivanje i tonsko snimanje
521
MUP RS-a sumnjiči Suzanu Radanović za neovlašteno prisluškivanje i tonsko snimanje
Davor i Siuzana (Foto: Arhiv/Klix.ba)
Majka Davida Dragičevića Suzana Radanović dobila je poziv za ispitivanje koji joj je uputilo Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske.
U pozivu se navodi da se sumnjiči za krivično djelo neovlaštenog prisluškivanja i tonskog snimanja.

U Policijskoj stanici Banja Luka treba se pojaviti sutra u devet sati ujutro. Ukoliko se ne pojavi, a ne obavijesti PU, bit će prinudno dovedena, odnosno privedena.

Do sada je uhapšeno više osoba iz grupe Pravda za Davida, ali su nakon saslušanja pušteni na slobodu. Okružno tužilaštvo Banja Luka je saopćilo kako nastavlja istragu protiv njih.

S druge strane, istraga u predmetu ubistva Davida Dragičevića još se nije pomakla s mrtve tačke, a tužilaštvo se nije očitovalo o ovom predmetu, odnosno još nije bilo tužilačke odluke.

Također, još uvijek nije poznato gdje je Davor Dragičević koji je nestao 30. decembra nakon protesta održanih u Banjoj Luci. Policija je raspisala potjernicu za njim, a Suzana je kazala kako nema kome prijaviti njegov nestanak. Niko od članova ove grupe ne zna gdje je Davor. Njegov mobitel je nedostupan, Facebook profil ugašen, a nikome se nije javljao. Advokati se još nisu očitovali o tome da li su stupili u kontakt s njim.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: