Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu genocidaši ufatili fursata. Vide Bošnjo šuti, ne reaguje. Dok "hodža urliče, imam ne smije izgovoriti istinu. Ebem ja kilavog Bošnju i smrdljivog Vlaha, dva najbezvrijednija nakota na dunjaluku.
Kad urade izmjenu izbornog zakona po želji HDZ-a i prepuste projekte na Drini RS-u, na red će doći disciplinovanje vjerskih autoriteta, izbor reisa i pisanje hutbi imama po željama hdz-snsd. Za ovo je potrebna podrška "Bošnjaka". Osmorka mora uraditi sve što od njih traže jer nemaju JAK politički kapacitet NI NA JEDNOM nivou. Iz neshvatljivih razloga, Osmorka voli da ih snsd-hdz vodaju na uzici i da budu proglašavani izdajnicima od svog naroda. Nevjerovatno !
gooUser1605737604, hajd šuti, nisu ni Bakir i alijići bolji. Nabijem na čunu i osmorku i alijiće. Bošnjaci su nesposoban narod.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sta je sa popovima koji su blagosiljali srbijanske skorpione prije nego sto su strijeljali mladice? Ne mogu da se sjetim da se crkva ogradila od tog NEDJELA!
Kako ce se ograditi kada je posvecivala tenkove. Sve je to dio ostoga plana.
Trojka mudro suti,oni bi bili najsretniji da su ovog hodzu likvidirali dok je kao desetogodisnjak bio u logoru.
Kada su srbi u Višegradu palili žive ljude žene i djecu pravoslavna crkva j ćutala kada su ubijali Bošnjačke civile u Bjeljini srbska crkva je ćutala kada su ubijali civile u Prijedoru srbska crkva je ćutala samo u Tomašici je nađeno više od 1000 civilnih žrtava Bošnjaka više od 100000 Bošnaka civila je ubijeno koliko je Bošnjačkih žena silovano crkva se nije nikad oglasila da osudi te stravične zločine a ćutanje je odobravanje
Neznam dokle ce fašisti testirati nas Bošnjake?
Jeli MUP prijavijo ravnogorski pokret u Visegradu i okupljanje tamo svake godine?
Fašistički progonitelji ne miruju!
Danas je Amir, ko je sutra ? Ovo je samo test kako će ljudi reagirati na nešto ovog tipa, mi imamo zakon o zabrani negiranja genocida koliko ih je uhapšeno, privedeno ili ispitano radi toga ?
Ma Neka će to sredit s drugom iz Partije Dodikom.
Nek nam Dino Konakovic sredi to sa svojom rajom. Dodik i Covic su njegova raja. 😀
Jel covjijek koji nece da ratuje i sudjeluje u ubistvimajadnik i kukavica? Pa zar na ovim prostorima trebaju vladati i opstati samo oni koji su najsilniji i imaju zakon iza svojih ledja. Kakvu pravdu ja kao musliman u Bosni i Hercegovini trebam ocekivati pod vodstvom srba?-nepravdu, rasnu diskriminaciju, ponizavanje, i sputavanje u ekonomskom, politickom, drustvenom, i intelektualnom nivou. Svi narodi su ugrozeni od srpskog nacionalizma i siledzijstva .
I on sugu Dodika da prijavi isto
9. Januara se desilo masovno poticanje nasilja i mržnje
Samo im dajite poslove po Federaciji glupani
Efendija Mahiću, reci šta treba i kako da pomognemo? Da li je potrebna finansijska pomoć za advokate? Da li je potrebna pomoć za bilo šta drugo? Ti ovo breme ne trebaš nositi sam. Ovo je i naša borba i ima nas što želimo da učestvujemo.
Nek mu sude ali nek prikazu sudjenje na BH televiziji jer mi ovo izgleda kao ugrozavanje prava da hodze ne smiju biti 'nacionalno nastrojeni' a srpski popovi smiju. Kakav je to zakon koji 'iza ledja' srbi hoce da prosekuiraju sve sto je nesrpsko. Ti hodzu na stavi na sudjenje ali na Tv da se nebih srbi opet osilili kao za vrijeme tite sto su zatvarali muslimanske intelektualce kao na primjer ljudinu od covjka Aliju Izetbegovica. Nek bude zakon ali jednak za sve, pa onda i popu sudi.
Drzali ga u logoru, sve mu pobilo rodbinu, komsije… i on kaze istinu i sad ga opet ti sto su ga drzali i pobili mu sve opet jasu i sude… e moj Bosnjo Mosnjo…. Taman smo sazreli i porasli za novo masovno klanje i genocid… sutra da krenu opet bi bez problema isto napravili kao 92-95 jer mi bosnje mosnje smo najvece dno….