Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konacno da se i ovo ruglo zatvori :) onda se moze policija kod Importannea premjestit ovdje, i konacno Importanne moze napraviti onaj mini-toranj pored koji je odavno planiran :)
Mozes li postavit render od tog tornja kojeg spominjes?
Ecuj ovih iz vodovoda, imali su oni namjeru da tu nesto prave, ali eto doduse od 1982. nisu ni eksera vise zakucaki u tu zgradu... Trebalo im je mozda dati fore jos jedno 30 godina pa bi i zapoceli nesto...cijevi ne mogu da poprave a hoce zgrade da prave...
Sad će im zatvorit vodu.
pa ovo ce srušiti koliko godina stoji sve satruhlo drveće iz betona raste
Svi iz MUP-a neka budu skupa :)
Još kada znamo da je vlasnik ovog zdanja bio Vodovod i Kanalizacija sve je jasno.
Znači Importanne gradi onaj svoj mini-toranj.
Ljudi za 6 mjeseci dignu 6 zgrada sa 60 spratova 6 vam majki nesposobni hebem
dakle izgubio je sda lobi koji je htio ovu lokaciju prodati za stambeno-poslovni objekat. hvalim te Boze
U ovoj državi nema nikakve kolektivne svijesti ili ljubavi prema državi. Svaka šuša svom resoru pokušava pribaviti što više a ostale ko šiša. Tako i VIK-u smeta što će morati dati nekome zgradu, draže im je da stoji ruševina u sred grada decenijama. E zato ova država neće opstati.
@sojer ja je volim više od tebe legendo. Da se malo fokusiraš na prvi dio ovoga što sam napisao a ne na zadnju rečenicu, ti i tebi slični, da malo inteligentno razmišljaš a ne u okvirima straha od tuđeg, svima bi bilo bolje.
bravo jade, investirajte neka se gradi
Sad ni na Pofalicima neces moci normalno auto parkirati...