Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umjesto da pomognu djeci i da ih upute oni ih izbacuju iz škole. Postoje drugi načini kazni ne izbacivanje, ovako će samo stvoriti nove kriminalce, kriminalćiće...
na dijetetu se vidi jhoće li biti kriminalac ili ne
kakav otac takav sin!!!
Ne znate vi šta je suzavac - parlamentarac. Oni kad se razbacaju mi se uvijek dobro isplačemo.
Tek kad ih roditelji dobro namaraju, ce biti rezultata vaspitne mjere. Ovako ce naci neku drugu skolu. Nazalost ali je tako.
u potpunosti se slazem
Napokon jedna razumna odluka.
ma djeca su kao raspustena banda, kod kuce roditelji ne pricaju s njima... u skoli se ponasaju kako hoce, skoro smo gledali klip kako profesoru otimaju dnevnik.. a nastavnicima ruke svezane, nit' ga smijes udariti, niti istjerati!
Ne mora ga ni istjerati niti udariti. Jednostavno pozove pedagoga ili direktora, a oni će pozvati policiju ako treba, pa ga fino obori na godinu, te izgubi čitavu godinu zbog jednog predmeta, pa će roditelji plaćati sve ponovo, čitavu godinu. Samo roditelje po džepu udarat', pa će se opametit' i roditelji a i njihova djeca. A fino za one "malo teže" glupane ima i zatvor, nema tu priče, strpaj u zatvor ili čekaj da napuni 18 pa ga onda osudi na robijanje. Kad izađe nije ni za što, niko ga neće..
@supamid zatvor ne pomaze u rehabilitaciji. A dijete se odgaja dok je malo. Kada naraste ni zatvor ga ne moze promjeniti, samo jos vise kriminalizovati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Danas suzavac, sutra pistolj.
Pretjeruješ jarane. Mladost - ludost... Pa dok sam bio u osnovnoj i srednjoj nema šta nisam radio. Bacao petarde u učionici, po hodnicima, po WC-ima, ubacivao one mini bombe nastavnicama u laticu koje se same aktiviraju nakon 2 min... Stavljao spužve na vrata da padaju nastavnicama na glave, pravio dimne od ping pong loptica, a sada sam jedan uzoran student... Da to nisam radio dok sam bio mali, vjerovatno bi to sada morao iskaliti iz sebe. Direktore pederu vrati djecu nevinu!!!
@DostaPlUs18 Nema od tebe nikad čovjeka. :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)