Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako moze izgradnja Hrvatskog Narodnog Kazalista
pored polupraznog Narodnog pozorista bezveze tenzije prave
U tome i jeste problem što nije gradsko područje. Onako usput, može se sa UZP-ovskim imenom praviti pozorište ?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Da vidim ko će smjeti da skine bošnjačku tablu koja je u interesu Bošnjaka? Da vidimo ko mrzi Bošnjake??
Pa policija će je skinuti, ne temeljem mržnje no temeljem zakona, osim ako je šerijat zakon u ovoj državi, pa što hodža kaže to je zakon.
Gradski oci ne mogu razumijeti velicinu Rumijevog dijela jer ta serija jos nije bila na federalnoj tv. Mevlana Rumi je bio glas razuma i ljubavi medju svim ljudima.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
KAKO VAM NIJE SMETALO KAD JE NAPRAVLJEN HIT ROBNA KUCA I NA SPANSKOM BIO JAVNI WC,ZELJEZNICKA STANICA I KUPLERAJ GOSTIONA METROPOL.TAD STE ZABORAVILI DA JE BIO LAKISICA HAREM
Svi koji misle da je dijalog moguć sa pedokatoličkim usttaško - klečavičarskim teroristima taj prava budaletina. Oko za oko, zub za zub.
Idi u srce Bosne u dubinu nekog rudnika!
Žalosti činjenica koliko godina MIZ Mostar čeka na 17 zahtjeva. https://preporod.info/bs/article/50253/ko-je-taj-grad-mostar
Ma smeta katolibanima sve sto nije "njihovo". De jos koji krst digni iznad mostara i pricaj mi o postenju nakon ovog
Serem ti se u mesec i zvezdu
Apsolutno nemam ništa da se pravi Interkulturalni centar u Mostaru ,ono ruglo u centru treba popuniti kulturnim sadržajima ,sve je bolje od parkinga.
Vidio sam mnogo ljudi koji nemaju odjela ali i mnogo odjela u kojima nemase ljudi-.MevlanaImena nisu vazna ruza bi mirisala i kada bi je drugacije zvali-Mevlan Svijeca ne guni nista od svoje svjetlosti ako zapali drugu svijecu a svjetlost se siri-Mevlana. Mevlama je bio pjesnik i filozof a ne mistik kako ga nazivaju i to veliki pa neznam kome smeta da centar nosi njegovo ime
Gradska upravo, je li provokacija ili je bespravno postavljena, daj se ocitujte?
Svaka cast. Samo na ovaj nacin mozete doci do jednakog tretmana.
Mostar je hrvatski isto onoliko koliko je Palestina jevrejska. I jedni i drugi su oteli tudje nasiljem i terorom.
U pravu je Gradska vlast,izvadite potrebne papire dozvolu za gradnju,Kao I svagdje drugdje,te onda staviti tablu o planu izgradnje,ovako je namjerno staviti tabla prije ishidjenja dozvole,da Bi se izazvala tenzija i mrznja,…
Ja sam kao Hrvat za to da se gradi,a katolička crkva nek uzme partizansko groblje nazad pa tu da napravimo neki moderan trg.
cuj nije izdala dozvolu pa izdajte sta je problem
Jel, al krst na brdu nije provokacija.
Moramo mi je jedne druge proklet narod
I tako je Mario Kordić samo još jednom pokazao svima da je fašista kojem smeta sve što nema predznak hrvatskog! Ništa novo, ništa staro.... ali valja se natezati i sa takvima!