Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakve bolan starine. sve treba sravniti i natjerati da naprave istog oblika. krpljenje da bi se sacuvao jedan zid kojeg ces svakako sakriti iza fasade je 10 puta skuplje, a upravo to su radili na hotelu neretva.
Nisu u stanju dom Armije napravit sa velikom kino dvoranom i muzejom oslobodilackih ratova a 1000 turista dnev o tuda prodje.Vlastima prvenstveno treba dat uslov za parking u Titovoj ulici i rok da dovefu investitore u industrijsku zonu grada pa nek se onda kooprce pred javnosti zasto stoji industrija 30 godina a luka Ploca i zeljeznica ublizu bivseg Sokola,americkog pogona Boeing.. levati sa sela vode vlast
Od kako je stao rat do dana današnjeg svi se žale na ruševine uključujući i mene prvog. Nakon toliko godina kad treba nešto da se poduzme u vezi toga nađe se skupina starudije da prigovara. Rušiti sve redom osim nacionalnih spomenika a i njih ako su u dovoljno lošem stanju.
rusi to sve bolan
Vijece Djuturuma se skupilo u toplom i naprduje!!Predsjednik udruženja Mostarski krug Alija Behram ko ovog priucenog novinara svata ozbiljno??On se odlicno razumije u NISTA!!Ima li na ovom skupu MUDRACA bar troje da su bar druga generacija u MOSTARU???
Ove stare generacije su pune mržnje. Iza njih ostaje samo bjeda, mizerija i ružna arhitektura. Ruši sve to.
Hajde metuzalemi, valja ono leglo pasa lutalica, drogerasa i imigranata. Rusi i daj Mostaru novo ruho. Sve nekakva udruzenja i zastitnici a ovamo Mostar ko da je juce rat stao
I sve kokuzi digli glas.
Ništa, neka onda ovi intelektualci o svom trošku saniraju one ruševine koje su njima sporne
i kad se hoce nesto da uradi nadju se budale da zaustavljaju
Taman nesto normalno se dogovori, i onda se nadju ovi intelektualci da uspore taj proces…
Ko su ovi fosili?
Partizanija, nema nijednog mlađeg od 77 godina
I partizani i mladi muslimani zajedno.
Leglo zaraze je uvijek bolja opcija.
Za sve što se gradi i modernizuje u državi nađe se hrpa govana koji to žele zaustavljati...
Danas izgleda ljudima smeta i kad se odvratne ruševine ruše... meni Mostar objektivno izgelda ružan baš zbog tih napuštenih zgrada i ruševina... ne znam kojoj budali može smetat njihovo uklanjanje!!??
Admini sa klixislam brišu komentare🤣🤣🤣
I treba fašistima brisati komentare da ne zagađuju okoliš
J vas ruševine. Kad su vam dizali krst iznad grada nista niste rekli
Nismo ni mi njima kad su natakarili 20+ raketa u iStočnom dijelu grada.Svakom svoje...