Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ko je vlasnik deponije? I ko mu je izdao dozvole za ovu deponiju? Posebno, ko mu je izdao ekološku dozvolu da napravi deponiju na području koja je proglašena vodozaštitnom zonom prve kategorije? Hajmo "novinari", radite neki kuratz! Istražite to malo.
Pa kakva smo mi banana drzava, prijeti ekoloska katastrofa, a vjasnik nesto zabranjuje?! Uhapsite kera, teretite ga za tesko krivicno djelo pokusaj ubistva gradjana, ili terorizam, pa ces vidjeti kako ce moliti da gase, da sruse, da urade sta god treba!!!!
svi cete dobiti rak pluca pa nek on ne dozvoljava ugasiti
Vlasnika privesti na 24 sata u policju jer je zabranio vatrogascima da gase požar a u međuvremenu sve zasuti pjeskom pa nek se žali i sudu u StrazburuI optužiti ga za trovanje naroda.
Ovi vateogasci su rijetki koji stvarno rade i žele da rade svoj posao. A nadležne službe i reakcija baš u njihovom stilu - kao biva, neka, papir, dojavi, prijavi, popuni formular. Sve regularno, danas petak, a preko vikenda ionako ne rade. "Hajde šta nas peglate, kao da negdje gori!"
Cuj ne da da se ugasi, ugasiti i kazniti ga za izazivanje opce opasnosti, i za zagadjivanje prirode, i za nemar tokom vodjenja posla. Sve mu navaliti. Kakva je ovo drzava.
Zato što mu nije u interesu da se ugasi. Jer kad gume izbore, on će da proda žicu iz guma.
Kao da prokuhavanje unistava teske metale i plastiku?!?!? Hahaha sta je ovo ljudi, zar smo toliko u ovim nacionalnim torovima da nam i trovanje nas svij ne predstavlja problem
Gdje to ima da frajer može zabraniti gašenje požara, i to otrovnog požara? Ovo se mora hitno gasiti, a taj gazda ima da snosi troškove. Svi ga trebaju tužiti i uz to policija ima da istraži slučaj.
Znaci kod nas na svom zemljistu mozes npr sklapati nuklearnu bombu, pustati bojne otrove, niko ti nista nesmije. Lik ugrozava zdravlje nekoliko desetina hiljada ljudi ali lik placa parazitsku pogan od politicara, inspekcije, policije...
Postoji neka prijetnju za grad i stanovnike ali se ne moze reagivati zbog dotičnog vlasnika. DRŽAVA I NAROD SU IZNAD SVEGA!!!
Stid me je u kakvoj državi živim.
kod HDZ-a čim ide loše oni postave požar .ovog treba uhapsiti a vatru gasiti .ne slušate budalu.
Ja, ne vjerujem sta citam..🤦‍♂️
Hahahahaha koja banana država. Majmun indirektno ubija ljude otpuštanjem kancerogenih materija za koje će sutra država plaćati liječenje i direktno zaguđuje okoliš otpuštanjem štetnih materija a debili ne znaju šta će. Pa najaviti tužbu, naložiti inspekciji da mu naloži gašenje požarišta u roku odmah ako neće ili ne može, angažovati vatrogasce da ugase požar i gospodinu ispostaviti račun. Pa je li kapitalizam? Eto mu ga.
E drzavo stidi se,ne mozes narediti da se to odma ugasi i ne zagadzuje narod.Fujjjjj
Tri dana traje pokazna vijezba pod nazivom "Prljavi kmetovi i kmetovska djeco pijte otrov u vodi, udisite otrov u zraku, bijednici znajte mi smo vlasnici vaših života i ove zemlje" - demokratski uspostavljena država BIH (u potpisu begovi, age, dahije, paše)