Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
danas djecom se grijemo u bingu a sutra u konzumu a za vikend cemo se dogovoriti gdje gostujemo
za vikend kod brajlovica
Ne mogu da vjerujem kako se mozete jos uvijek saliti za ove stvari. Sve dok se vi zafrkavate, niko nece shvatiti ozbiljnos situacije i gospoda ce misliti, ma mogu oni i gore....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"skrenemo crne misli od problema"...u ovome smo svjetski prvaci i zato i jeste kako jeste. U normalnim zemljama pokusavaju na sve nacine krizu prebroditi, kod nas "skrenemo misli", a problemi se gomilaju i gomilaju
Uvozis drva iz ukrajine
opet vi glasajte za Hurdu i kompaniju pa ce bit i gore..uh Kljaku onog sto krade glaseove sam zaboravio
Sad ce trgovacki centri poceti da naplacuju grijanje.....
R-E-V-O-L-U-C-I-J-A ZADNJA ŠANSA!!!!
Toliko grešaka u članku da me zabolila glava
Doticna penzionerka sa svojim drustvom je cesto vidjen gost u prodavnici Dormeo...Pogotovo u popodnevnim satima nakon rucka.
Nema bune jer još ima zaštekano, ali kada se to potroši ima da bude svega. Sve poskupjelo, primanja obezvrijeđena, ušteđeno se izvlači malo po malo i šta onda? Onda je moguće svašta.
...ili onaj detalj iz crtanog filma 'super brko iz druge galaksije'. Priziva ti on kisu. Oblaci se skupise,natmurise i pade kap. Ubrza brko 'ugla-gugla' indijanski ples nebil pala velika kisa, kad ga grom puce.
...a poljoprivrednici ce prizivati kisu bas kao sto su indijanci nekad.
ovo je pricao Tetak u vecernjoj skoli. On je govorio kako ce cekat u cekaonicama, bolnocama, centrima...eto ga obistinilo se.
U svakom slučaju će Mostarci sa svojom prirodnom klimom preživjeti zimu, što se ne bi moglo reći za najzagađeniji grad u Europi koji loži smeće kako bi toplane radile a njegovi se građani ogrijali!
Pa sta cemo onda mi Bosanci u brdima kad se najtopliji grad ovako zabrinuo.
Da li je moguce da novinar koji je pisao ovaj clanak da napravi toliko gresaka. Nevjerujem..
nije to novinar, to je kopirač obicni
Mi radimo sve naopako kakav jadan bezmuda narod, oni nama kaže poskupit će gorivo mi u kolonama idemo točimo, poskupit će ulje mi sve ulje pokupujemo, poskupit će brašno odma pun gepek vreća brašna se kupuje. Ne budite naivci i slijepi sljedbenici da trčite kako vam kažu, trebali bi okrenuti priču kad kažu poskupit će struja bgm palije daske letve u ruke pa ispred elektrodistribucije da pitamo koliko će to struja pojeftinit
idite u Čovićem vile.
Daleko mi iz Sarajeva do tamo, mogu li ja kod Baketa, isto je to