Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Mostaru vlastima izgleda da još nije došlo iz guzice u glavu da je ljudima dosta njihove zajebancije. Pozivam građane Mostara da dođu i oslobode profesora Milića
ja pozivam sve kojima nije do paljevine vlastitog grada da daju potporu policiji u procesuiranju, ovakve stoke...
Krenulo je masovno hapšenje AKTIVISTA KOJI SU POZIVALI NA MIRNE PROSVJEDE.. Ne smijemo dozvoliti da ovo postane policijiska država i da nas hapse kako im je volja !! SLOBODA ZA NEVINE AKTIVISTE !!
Vecina nas je gladno i nismo na jaslama VLADARA poput tebe.
Hrvatima u Federaciji je odlicno, najmanje ih ima i svi su zaposleni, i to ne samo zaposleni nego odlicne funkcije drze u rukama. Bosnjaci su najmnogobrojniji u ovoj zemlji, nejobespravljeniji i najsiromasniji...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
treba im zrtveno janje
PA ZAR NE VIDITE DA OVI KAO KLIX POKUSAVAJU IZAZVATI GRADJANSKI RAT. Deset dana su potpaljivali demonstrante. Cak su bili i savjeti na klixu kako se prave molotovljevi kokteli. Danas su presli na drugu stranu nebi li potstakli protiv demonstracije. Ali jedno jasno. Svi investitori bjeze iz BiH. Turisti isto tako. Dijaspora ne dolazi na odmor u Bosnu. Kriminalci ponovo preuzimaju Tuzlu. Evropa i USA su umorni od nas. I gladi ce biti jos vise. Sada mozemo izabrati onog Dinu Sahinpasica sa OBNa za premijera a u parlamentu nam mogu sijediti navijaci raznoraznih bosanskih fudbalskih klubova.
Eto sta je ucinio HDZ svom Mostaru... Ujedinjeni ali prodani, nazalost...
Da se pusti Nihad Alickovic organizator Antidayton grupe i Čepalo Sanin i svi ostali organizatori koji su uhapseni sinoc.Zastrasivanje vam nece uspjeti jer narod ce izaci i danas na proteste a onda tesko se vama Diktatori!!!
Hvala Bošnjacima na uništavanju imovine ove nakaradne države. Hrvati grada Mostara vas u potpunosti podržavaju. HAHAHA. Mi smo davno protiv samo naprijed samo bez TV -a i ravnoravnih izbora đaba vam štrajkat.
odmah potpaliti zatvor p.... m.... ovo ne treba dozvoliti
ko je hapsio?ko je tužio?zar nisu ti funkcioneri skinuti sa vlasti?sve je ovo džaba ako ista klika koja nas guši 20 godina ostane na funkcijama
krivo im sto je " njihov" covjek
Ako se Milić u toku dana ne pusti na slobodu, kao znak upozorenja zapaliti skupa auta političara.
Daj nek neko zastiti ovog covjeka! To sto nama SDA i HDZ zagorcava zivote decenijama, niko o tome ne misli i ne hapsi! Sramota, nevidjena!
Kad cujem palili drzavnu imovinu,palili drzavnu imovinu pukla bih.To je propaganda ovih koji zele drotovku drzavu i opravdanje da mogu hapsiti sve one koji otvore usta protiv njih.Protiv san nasilja al ovakve stvari me raspale totales.Koji *** niste cvilili 20 godina dok su vam ovi na vlasti derali kozu,zaduzili vas milijarde ,prodali drzavu,pokrali donacije,Samo japan sto je donacija dao mogla se citava Bosna izgraditi a gdje sve drugo, Vi nasli pizditi za kap u moru. Ma gonite se licemjeri!!
POTPISUJEM APSOLUTNO! Isto mislim!
Vama su za sve neuspjehe krivi drugi..ako se dokaze da je inicijator ovih nereda onada dobra pegla da jedva hoda i bajbukana i treba izmiriti stetu a narocito za sve koji su palili i unistavali drzavnu imovinu i Lagumdzija bi trebo dati ostavku i kazneno odgovarati pa podrivanje drzavnog poretka..ima tu i Bakir Niksic, Helez itd..ostali su najmanje ili nizasto krivi jer se njih nije ni pitalo nista npr Covic,Budimir itd..
Nešto si Radončića smradu zaboravio koji sada najviše pokušava da izvuče koristi iz ovoga. Da nisi njegov plaćenik, smradu.
ebo te on sta ja imam sa njim a i Radoncic je ministar sigurnosti BiH a na Federacije pa prema tome mozda i skuplja politicke poene a ne zanima me jer ste sa SDP-om totalno izbacili legitimne Hrvate iz vlasti i kontate da ste nesto postigli..ti i takvi ste isti Lagumdzija ebo te on smradu..ja samo pricam realno jer ne volim nijednu vlast niti sam kad volio..
pocelo bosnjacko proljece u mostaru--he he
Da se pusti Nihad Alickovic organizator Antidayton grupe i Čepalo Sanin i svi ostali organizatori koji su uhapseni sinoc.Zastrasivanje vam nece uspjeti jer narod ce izaci i danas na proteste a onda tesko se vama Diktatori!!!
krivci stanja u zemlji namjerno su dopustili da protesti prerastu u huliganstvo da bi sada imali izgovor da hapse!