Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubijte govno odmah i recite da se sam ubio u ćeliji, vješanje neko tako nešto. Kako god ga sankcionišete, ponovit će slično, čak i gore.
Dajte ime i prezime. Klix ovim zataskavanjem ugrozava ostalu djecu.
Zbog ovog K.D Dodik je uveo zakon o kleveti.
Vješanje za muda uvesti u zakon, ili tako ne valja ili ga ne provode sudije, znači za većinu problema u državi su krive sudije, ako zakon valja, kako kažu neki koji znaju.
Ma nastrani ovi ljudi iz Laktasa da bog sacuva i zakloni.
Dok je u Mostaru, na most pa u Neretvu vezanih ruku nogu. Primjer svima za ubuduce.
Zasto me ovo ne iznenadjuje od muskarca iz Laktasa?
He just like me fr fr
Šta su radili srbi sa zarobljenom bošnjačkom djecom, samo primjer Prijedor ili još bolji Srebrenica, postoje preživjeli svjedoci koji su gledali silovanje djece.
A vasi nisu nijednu srpkinju silovali?Druze lijeci se.
Takve odmah treba kastrirati
Ovo je sigurno Miletov rodjak!
Amiđić
Ghenocidna posla
Reče Muhamed koji naguzi Ajšu sa 9 godina.
Zašto bas da naglašavate LAKTAŠA. Sta bi to trebalo znaciti i kakve poruke saljete. Ja sam inace iz Sarajeva i musliman sam. Samo da se zna.
Prezime DODIK. 100% rođak Milorada Dodika.
Jeli iz Laktasa ili iz Maglajana.
Trebalo je prvo kosti mu polomit pa onda zvat policiju.