Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako bih ja ovom Fadilu dao onu minimalnu platu od 406 KM koju je on sam predlagao i rekao mu "Evo Pasa,razvuci od prvog do prvog" Rezije,kirija,hrana,zena,djeca itd itd...Sam bi se vratio u Gradacac poslije toga i razgulio iz Vlade,ublehas obicni. Pardon -"veliki privrednik iz realnog sektora".Sram te bilo,ubleho obicna,znas jedino sjesti na avion sa Cvijanovicjom i put pod noge u Vasington i uzeti novi paket od MMF-a.
dino 84 nakačio si se na državnu sisu, kolektivni ugovor te štiti pa pametuješ. a vidim da uopšte nisi skontao sta to zapravo znači vezano za mim.platu osim ako si sisač drzavne sise pa te 'strah'😛😛
zaposlio famalije sa divljim fakultetima. novi nadridtručnjaci Bhtelecoma
I dalje glasajte BIJEDO, sda vam je to dala ;-)
glasam za sarajlića jer dovodi najprimitivnije ljude koji nemaj šanse i tako pomaže dno koje bi potonulo kao olovo.
Koliko je tu SBB uhljeba?
doci ce nas ova SDA glave...nije ni da su ostale stranke nesto postenije...al ovi javno kradu i lazu ljude u oci...cuj ovaj ce do kraja mandata 50.000 uposlit...hoce al prvo rodbina...pa stranka pa onda...al mozda ostale postene ljude... SDA - samo daj 'amo!!!!
uposliće svoje potomke u narednih pet stotina godina o tome prića. a mi treba da rintamo za provincijalce sa travničkim fakultetima koji rade kao direktori u bhtelecomu.
Stigći novi punoljetni dajidzici amidzici tetici
ovaj moratorij je samo omoguciio suptilniji i zavuceniji nepotisticki sistem. ranije se desavalo da neko i dobije posao regularno izborom najboljeg medju kandidatima a sad je recno da nema nikakvog primanja ali nema politicara koji nije uglavio svoj podmladak na budzet zbog "potrebe posla". TREBA VAS SVE POHAPSIT MAFIJO!!!
Kako god ja cu opet za SDA fino su mi poso dali u budzetu za 1800km meni taman. Vi neradnici nesposobni trazite posla i bice bolje nece vam biti ko nama dobro ali bice vam bolje .Bolje da radite za pet sest stoja nego sto pljujete po ovakvoj ljudini i eto to vam je poruka od nas sa budzeta .Dakle hvatajte se lopata i krampi i volana i polako za jedno dvajes godina i vama ce svanuti a mozda cete raditi i za nas ako budete dobri
Moze li ovako: svi parlamentarci koji su sjedili u klupama i glasali u periodu kada se drzava zaduzivala, dozivotno nemaju pravo na ispis iz drzavljanstva (sto bi ih oslobodilo placanja poreza kada odsele vani) a to pravo nemaju ni njihovi clanovi porodice, ukljucujuci unucad. Moraju otplacivati ono sto su uzeli, barem u tim malenom dijelu ,,, samo - ko ce izglasati takav zakon??
ovi ljudi jbu ko pinoche hahahahaha loodilooooooo
Dobre plate, znaci firma dobro radi - zasto je ne prosirivati da se cijela stranka i familija zaposle?
haha AHA. ma znamo sve i nije mi uopste krivo jer ovi kurcopusaci njihovi sto moraju to da rade za platicu nekakvu sutra ce bas njihova djeca guzu da daju da bi prezivjeli jer ce sve propasti sa lopovima i nece imati gdje djeca da im rade.to mi je satisfakcija a oni neka podrzavaju i dalje to.
politika sda i fadila je 1. omoguciti administraciji da sto duze ima platu 2. prodaja telekoma i jos par drzavnih firmi koje ako vec hoce prodavat su trebali prodat prije 10 godina a ne danas kada su ih unistili 3. omoguciti narodu da sto vise ide u inostranstvo jer ce ovej3 ostati samo oni koje su oni uhljebili da i dalje glasaju za njih
I ko to veli da u BiH nema posla...
Suti narode i trpi harac. Nisi nista bolje ni zasluzio. Sjedi ti kici kad su protesti i glasaj opet za konje popt tebe.
Suti narode i trpi harac. Nisi nista bolje ni zasluzio. Sjedi ti kici kad su protesti i glasaj opet za konje popt tebe.
Suti narode i trpi harac. Nisi nista bolje ni zasluzio. Sjedi ti kici kad su protesti i glasaj opet za konje popt tebe.
Fadil je veliki strucnjak sto se tice masinstva i CAD CAM tehnologije u to sam se licno uvjerio i moze zasigurno potvrditi ko ga upozna na tom polju...ali zaista ne znam sta radi u vladi... a sto se zaposljavanja i pljackanja drzave tice...NAROD ZNA!!