Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je rang izjave ..i ja vi da karam vesnu z. pa ne idem
Tolike godine si ovdje proveo bilmezu a jos nisi skonto kakvi su
Koje preseravanje...sad naso nesta pitat kad odlazi...sve čutci ...Jedini Ešdaun je nesto znao pravilno i uraditi ...ostali svi šuplji do koljena....
Svaka ti je zlatna. Jedino Paddy je uvodio reda u BiH a svi ostali cvjetaju od srece u svojim rupama u BiH i izvan zbog porasta korupcije ,ugrozenosti naroda od vlasti... sumnjiva mi je njihova misija u nasoj drzavi skroz.
@xyzq Kad bi se samo moglo uslikati misljenje o nama ovih sto nas "demokratiziraju" pa pokazati ovom blesavom narodu,da vide koliki su to retardi,fikusi,mentoli...garantujem, kad bi vidjeli sliku da bi izvrsili harakiri od sramote nad vlastitom gluposcu.
ti za 10 god. jos bisi skonto da ovdje obecanje ne vrijedi
E moj ti 😂😂😂