Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba njemu Jozo drot onaj isti od prije rata koji je udarao a nije te ni pitao šta je i gdje je problem,pa ti ne padne na pamet da praviš neka sranja,a ako ti roditelji još sazanaju za to onda fasuješ još i od njih i to gore!!! e ovo ti je razlika one prijeratne generacije i ove sada stoke,koju mamica i tatica tako odgojiše pa mu mjesto knjige i kućnog odgoja u ruke uguraše nož i bokser,a doći će vrijeme kada će ovi balavci zamijeniti sve ove smradove od čela,gašija i ostalih govana... samo djeco nedo vam Allah dragi na mene da naletite, respect
trebalo ga je razbit
Ja sam do sada imao samo dobra iskustva sa nasom policijom. Neki debili su me jednom tako, pijani, sreli na ulici i prebili. Njih trojica. Policija je odmah u krugu od 100 metara sve zaustavila i privela, ali nije bio niko od ove trojice. Sve skupa su se tu jako dobro pokazali. I kao sto neko gore rece - ja jos nisam cuo da je neko fin imao problema sa policijom. A to sto sitne ribe prebiju, pa neka. Treba stoku mlatiti, pa mu vise pasti na pamet nece da krade. Ne zalim ih. Ja vjerujem da bi oni i velike, da smiju.
mamin sin nikad nije kriv... zivjela policija
Da budes vaspitala tog majmuna svog, trazio je belaja i to je i dobio.Jesi gospodja,\"Sokirana\" svojim kriminalcem, treba uvest zakon ko u Iranu pa mu ruku osjec pa ne bi vise nikad.Danas je ukrao vrpcu sutra ce izbost covjeka u tramvaju a ti budi sokirana gospoja.Treba i tebe na prevaspitavanje kad vec neznas djete vaspitat.
samo cu ovo reci: ACAB
e sad si tek jebo jeza.... cuj gurnuo policijskog sluzbenika
koliko psihijatrijskih slucajeva ima pristup internetu ... neko ko moze reci ili napisati \" ubij\" \"zakolj\" ko bi slao nekog u grob i sl zasluzuje da ... sam ode tamo nestane da se lakse dise
Gledajte jednu stvar, u svakom gradu,ama bas u svakom gradu sve i jedan murijak je ortodoksni seljak, naravno to se odnosi i na žene. Naime, vratite film u srednju školu kad se izlazilo vanka večernji izlasci i inače vazda su građani čvokali seljake, nisu im dali da progovore, to se u svakom seljaku kuhalo godinama u glavi i jedina stvar o cemu su razmisljali kako vratit svo to cvokanje građanima, i naum im padne jebo mater odo ja u muriju, postat ću murijak (čitaj lokalni šerif) i shodno tome se i ponašaju kao da je sav svijet njihov. I tako kad postane murijak, jer to je njima vrlo lako zato sto testiranje za murijake podrazumijeva ako ti je Iq veći od 60 padas sve ispod je prolazno, s tim njihova misija počinje: glumit lolu čvokat one što su njega u srednjoj...,jbga opet onima koji su jebeni ništa ne mogu, al mogu jebavat djecu i normalne građane...a sto se tice ovog malog prosto nemoj te srat jer svi smo mi pravili sranja kakva takva, mozda i gora od ovih!! Haj zdrao!
A LL C OPS A RE B ASTARDS DROTOVE U GROBOVE ! ! ! A LL C OPS A RE B ASTARDS DROTOVE U GROBOVE ! ! ! A LL C OPS A RE B ASTARDS DROTOVE U GROBOVE ! ! ! A LL C OPS A RE B ASTARDS DROTOVE U GROBOVE ! ! ! A LL C OPS A RE B ASTARDS DROTOVE U GROBOVE ! ! ! A LL C OPS A RE B ASTARDS DROTOVE U GROBOVE ! ! ! A LL C OPS A RE B ASTARDS DROTOVE U GROBOVE ! ! ! A LL C OPS A RE B ASTARDS DROTOVE U GROBOVE ! ! ! A LL C OPS A RE B ASTARDS DROTOVE U GROBOVE ! ! ! A LL C OPS A RE B ASTARDS DROTOVE U GROBOVE ! ! ! A LL C OPS A RE B ASTARDS DROTOVE U GROBOVE ! ! ! A LL C OPS A RE B ASTARDS DROTOVE U GROBOVE ! ! ! A LL C OPS A RE B ASTARDS DROTOVE U GROBOVE ! ! ! A LL C OPS A RE B ASTARDS DROTOVE U GROBOVE ! ! ! A LL C OPS A RE B ASTARDS DROTOVE U GROBOVE ! ! ! A LL C OPS A RE B ASTARDS DROTOVE U GROBOVE ! ! ! A LL C OPS A RE B ASTARDS DROTOVE U GROBOVE ! ! !
Ja nicim ne opravdavam ponasanje ove glupace policajke, ma sta on uradio ili ukrao ona nije imala pravo da ga tuce, pa danas nemas pravo ni svoje vlastito dijete da udaris. U svim civilizovanim zemljama ona bi bila suspendovana iste minute dok se istraga ne provede. Ne love prave kriminalce vec djecu za neki metar vrpce koja je bila postavljena za neke guzonje sto nas pljackaju svaki dan a niko im nista ne smije. Ja se nadam da ce decko dobiti parnicu na sudu a da ce ta glupaca ostati bez posla jer ona nije postupila profesionalno i ona nebi trebala da radi sa narodom.
Žao mi je ove majke, ali fakat više dosta bezobrazluka u gradu. Policiji se moraju dati veća ovlaštenja, ali bih voljela da ovakav tretman i još gori imaju prema povratnicima. Imam osjećaj da ova djeca ne prezaju ni od čega i tu ne mislim na ovoga momka, jer ne znam da li je među njima
NIje ni čudo što maloljetni delikventi iz policijske stanice izađu gori nego što su ušli. TREBAMO LI UBIJATI LJUDE DA BI POKAZALI DA JE UBIJANJE POGREŠNO??!??!??
Jebla te traka koji si je k**** dirao... Jesi mogao fino proć bez da nesto čarneš, znam i ja odlično da drotovi jedva čekaju takve mangupčiće i nemangupčiće, da mogu da se istresu kad već ne mogu kvazi mafijoze... Ali sve se to ne bi desilo da ti nisi dirao konpčić :)
Ti si napao ovlasteno luzbeno lice- policajca na duznosti i kako god bilo zavrsices u zatvoru makar godinu i moci ces reci da si dobro prosao, u drugim zemljama bi proveo u cuzi zbog toga mnogo duze...Zbog trake bi dobio prekrsajnu prijavu, a mozda ni to...