Komentari (218)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni su kraljevi, bez škola profesori, bez nasleđa carevi...obigraju čitav svijet avionom visoke klase, oblače vrhunska odijela, ne znaju šta je minus na tekućem, cijenu nafte, ne brinu za posao potomku, radno vrijeme podešavaju prema sebi, a sve vašim parama i našim GLASOVIMA. Oni su faraoni, a mi koji čitamo vijesti i komentarišemo smo obične budale. Ybe se njima za nas... oni znaju kako dobiti glas, od naroda da budu vlast!
Nije sto voli , vec sto jos jedino i moze u Srbiju i Rusiju .
Ja živim u Federaciji BiH i ne mogu da se sjetim ko je predsjednik Federacije, toliko o tome koliki je značaj predsjednika entiteta.
Ode on da vidi dje će se sakriti od SIPE..
CAR! Boli ga ku.ac sta ima da kazu fasistkinja iz Cetvrtog rajha i predstavnik ISILA u Bosni.
hebo ti taj car mamu
Tuzne vijesti za Bosnjacke ISIL - ovce. NATO I Irak opkolili Mosul. Kurdi dobili saglasnost od Sirije za vojne koridore, Sirijski tigrovi i Rusi okruzili Palmiru. NATO naoruzao Kurde za borbe protiv Turske vojske. Dakle NATO, SIRIJA, KURDI, IRAK, RUSI ciste Islamse koljace, nema vise bjezanja kuci Bosanske muslije..............RIP bosnjacke dzihadisti
Ode Mile na redovno lizanje ruskog pakasa
Koliko je ovaj put placeno iz kase genocidnog entiteta?
bjezi kukavica
Sad će ga opet primit putin u podrumu gdje žene gule krumpir.
@muha.Pa to to..Nije đaba mile pjevo nemoźe nam niko niśta a u dubini duśe mislio na Bosnu..😅..Sam śto nije on izjasnio da voli u dubini duśe bosni in da je turčin ustvarnosti.
Milojko nabro , vatru tabanima ...Ne može da se suoči oči u oči sa katul-fermanom koji mu stiže iz EU...a i da primi od Putina zadatke.. Ali Milojko bre , čekaće te odlukaEUa i kada se vratiš sa konsultacija ... Ti si past , ma kako ti to neprihvatao... PS ; uskoro slede krivične prijave za Ba-ju i Ivanka ( pardon Ivanića) , ali to ne bi za njih trebao biti problem , jer oni na sav glas pominju Ustav BiH i zajedničko odlučivanje u Predsedništvu..
Ide on da sakrije pare u Rusiju.
Djikani samo pricaju kako su slobodarski narod, a za sve upute trce u Moskvu, ko vjerni kerovi.
Priprema se da razligu ako zatreba... Ali vidi sudbine, ide opet u federaciju, samo sto je ova Ruska 😂😂😂😂
Kad Srpski politicari toliko vole Rusiju, pitam se zasto odlaze na zapad za boljim zivotom. Puna usta majke Rusije, al ipak Njemacka odrediste.
@1Avantgarde1 Finansije. Vi se kunete u tursku, ali ipak idete kod svabe na baustel. Generalno smo po tom pitanju svi jadni,nazalost.
Ode do dick da sebi pripremi gdje ce pobjeci sad kad zagusti.
Na k*c su mi se vise popeli svi, ljudi moji zar nam jos nije jasno da oni samo raspiruju mržnju medju nama običnom buranijom, da se mrzimo koljemo zarad njih, hebe se njima za nama čuvaju svoje stolica na nasoj mržnje samo, ma sve ih treba poklati
@MufaKikiiJa foteljine
zna li iko hoce li se vracati......prica se da vec trazi azil....rusija, kipar....