Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boli Erdogana neka stvar za Turke koji zaradjuju hljeb po EU, njemu je samo do licne promocijw
@mrAdil sta kazes? Koja "normalna zemlja" ce ti dozvoliti da ti Ministar inostranih poslova drzi miting u njegovoj zemlji? Nije Holandija zatucani Balkan sa troclanim predsjednistvom, korupcijom i 50% nezaposlenosti!!! Referendum Turske je "unutrasnja stvar Turske" i nema sta Erdogan da trazi u Holandiji! I Turci sa dvojnim drzavljanstvom imaju svako pravo da glasaju i biralacka mjesta ce biti otvorena pa nek se tamo odluce za Erdogana a ne na ulicama Rotterdama!
Jel treba i Nicola Sturgeon sad da ide u Australiju ili Novi Zeland da ganja Skote i njihove glasove zato sto Skotska hoce da ostane u EU a UK nece? Jel treba Holandski ministar inostranih poslova u Tursku da ode da odrzi miting Turcima da ozakone lakse droge, da ne uvode smrtnu kaznu, da daju prava pederima i lezbejkama ili da legalizuju eutanaziju u Turskoj? Ne! Jel treba Benjamin Natanyahu da odrzi miting u Rotterdamu zasto Jevreji uporno grade kuce i stanove u Gazi? Ne!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
cuj ti turska ministrica bi da drzi mitinge po Nizozemskoj za Erdogana, i to "ministrica za porodicna pitanja" i to ovim ciganima nesto normalno kao, jos ljuti sto ne moze. :D
sto każe Hadžifejzović: Nije slučajno da ga jebeš
nego motiku u ruke pa u plastenike.. evo nama sanse da im uvalimo nas paradajz i krastavice.. za deset dana oni ce stotirat uvozit iz turske. turski hitler se uzdigo.. ima da hercegovina bude sva posijana .. nema izgovora
nema sranja na svijetu gdje nisu upetljani muslimani, posredno ili neposredno
BiH smatra da nas boli k....c. Dogovorite se sami
...zašto su na svim vrstama nacionalno & ideološki & vjerski inspirisanih političkih protesta nekakve sirove, poluinteligentne fizionomije, kojim je "fizikalno" rješavanje spora optimalna solucija...
Ovi Turci (grupa od 1000), sto nasilnicki demonstriraju su natjerani od pokreta Milli Görüs en de Grijze Wolven., i uglavnom fasuju od policije koja cuva javni red i mir kao u svim drzavama. Ostali oko 400 000 su cutljiva vecina i oni su problem Erdogana u Holandiji, medju njima su gulenovci, Kurdi, Aleviti i ne erdoganovi turci koji ce glasati protiv Erdoganovog sultanskog zakona u aprilu.
Da nema ovog Trebinja trebalo bi ga izmisliti....Ko i aerodrom...😂😂
Erdogan ih je vac udario po usima, dokazako im je, a i svojim gradjanima pogotovo, da se u EU demokratija i sloboda govora, itd. selektivno primjenjuje. Izgovor svih tih drzava zasto odbijaju da dozvole takve skupove je sigurnost, ispade da su sve EU drzave ili par njih ne sposobne da osiguraju jedan ili vise mirnih skupova/mitinga. Tek onda trebaju da se zapitaju kakve su to one banana drzave, imajte muda pa otvoreno recite nedamo zato sto si ti u pitanju Erdogane.. :))
@veni jel to onaj Sultan što je napravio kompletnu čistku opozicije pod izgovorom da su teroristi ? To onaj veliki demokrata ? Mene ovdje zaboli koliko si glup i zatucan
@Ensiferum Nisam ni doktor ni psihijatar, ali da si glup to je ocito. Znasli ti glupane kolka je opozicija u Turskoj, koje stranke su opozicija, haha glupko....Pa ja bi nakon onog puca zatvorio i duplo vise, sto se tice stranka on krsi Kurdsku stranku koja podrzava PKK,.....Jaro moj pprovjeri samo sta kazu medjunarodne organizacije za ljudska prava sta Francuska "iza zastora" radi sa svojih gradjana samo zato sto su stranog porijekla. I Tamo je jos uvjek vanredno stanje.
Ovi pale i pare..yebi mi sve ako su ovi Turci normalni😂
Erdogan je podvio rep pred Putinom koji je dobroćudan, pred surovom Evropom će ne da podvije rep nego da pojede i popije sve što je ikad izbacio iz sebe.
@Derim I tako je! Jesi i ti čuo da će im Gulena poslije Erdogana nametnuti
Boli Erdogana neka stvar za Turke koji zaradjuju hljeb po EU, njemu je samo do licne promocijw
holandiju i treba udariti po pic.ci...
EU gora Tursku pravo u ruke Putinu. Neće biti dobro nikome.