Komentari (200)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oj, Zemljo Indijo. Zatekli ih nespremne i to nije njihova krivica. Pa nisu oni putna ophodnja pa ih snijeg u decembru zatekne nespremne. Poslije napada u Francuskoj i najave da je BiH meta... oni opet nespremni i to ne njihovom krivicom. Da nije možda mojom krivicom?!
Od danas straze ispred svake kladionice
Ovi još gori, CIRKUS! Vjerovatno nikad nećemo saznati istinu jer su svi akteri ovog nesretnog slučaja mrtvi. Neki njegov prijatelj na *** kaže da su ga nešto dirali i da mu jer ruka bila zamotana/krvava, da mu je to on lično rekao prije samoubistva. Kakav napad na vojsku, po meni, GLUPOST! Da je htio mogao ih je naći više i lakše na drugim mjestima, ne bi ih u kladionici tražio.
* izjava sa s o u r c e . b a
SMRAD NA LICU MJESTA. KAntonalna tužiteljica po sugestijama Aljoše Čampare koji joj je dobacivao savjete sa strane a koja ima 145 000 NERIJEŠENIH KRIVIČNIH PREDMETA pokušavala da se dočepa premdeta POD KVALIFIKACIJOM UBISTVO BEZ RAZLOGA. I da ga baci u arhivu !!!!!!!!!
Najgore je sto je ovakve tesko sprijeciti.Dovoljno je da jedan pojedinac nabavi oruzje,sto naravno nije tesko,i da krene da ubija bez ikakvog plana vodjen nekom idejom.Jedino da svijet samo sjedi kuci i ne izlaze se opasnosti a onda su sa tim pobijedili teroristi
Terorist 100%, pa vi izmišljate teorije zavjere i tražite alibije. Istina je da on ubija "nevjernike" kao sto mu vjera nalaže.
jah.....pša smo od vas političara čuli puta do sad to famozno "nikad više"
Ne mogu da izdržim više, moram ovo da pitam ??? GDJE JE DEŽURNI OFICIR KASARNE ???? NA SLOBODI - ŠTO???? KO JE OMOGUĆIO DA VOJSKA SA "PODIGNUTIM STEPENOM BORBENE GOTOVOSTI" NAPUŠTA OBJEKAT I TAKO POSTANE META BUDALAMA??? GDJE JE CIJELA SMJENA OFICIRA - ŠTA BA NESPREMENI SULJAGIĆU MAJMUNE...
Da dopunim za majmune :"Stoko to je vojska nije Vam to igra žmirke majku vam milu" Vojska - naredba - izvršenje Vojska - naredba - neizvršenje - zatvor
Nespremni ! Profesionlna vojska koja se gura da udje u NATO. Poslije svega sto se desilo u Parizu, kad je sve u stanju pripravnosti. Vojska se sprema u kladionici. Bez komentara !
Nama treba jedna operacija poput Sablje, samo sto je Sablja bila za podzemlje, a nama treba jedna Sablja za ove vehabije
Svaki Bošnjak - musliman ovu državu, kakva god da jeste, voli srcem i dušom i poštuje sve institucije koje je predstavljaju. Terorizam kao krivično djelo mogu izvršiti, i izvršavale su, osobe raznih ideologija, konfesija i ubjeđenja i to je daleko od ekskluzivnog prava "muslimana". Vi koji bi protjerivali, lovili i ubijali ljude na osnovu toga je li neko obrijan ili ima bradu niste ništa bolji od neandertalaca i životinja koje podržavaju i izvode ovakve ili slične zločine po svijetu, a evo i kod nas, nažalost!
Govorim u svoje ime i u ime najvećeg broja Bošnjaka. Ako je mrziš imaš bezvizni režim, autoputeve i avione pa put pod noge.
Oruzane snage nespremne? Razoruzajte se !!!
Jao sto iznenadjen.Cuj nespremni ma hajde ne mogu da vjerujem.
Vojska po kladionicama, a policija po kafanama.
Sto je najgore, svugdje ih mozes vidjeti po ulici, dosadjuju se, setaju, piju po kaficima, i za to primaju platu, a ovamo nespremni. Dobro je da priznaju bar.
Kad imamo sudove koji ne smiju nikoga osuditi, kad imamo policiju koja ne smije nikoga krivo pogledati, kad imamo vojsku koja ne smije nositi oruže, kad imamo nas građane koji smo nadahnuti neznanjem i nezainteresovanošću vazda ćemo biti nespremni... R.I.P. momci
da je otisao u kasarnu neku isl onda bi bila meta napada oruzane snage. lik je usao u kladionicu. kladionicu! i pucao na koga je stigao. vojnici su se zadesili tu
on je sjedio 50 m od kladionice i pusio... dovoljno vremena da nadgleda ko ulazi ili izlazi