Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast momci 👏🏻
Na Bunici treba betonirat mjesto gdje se smije palit rostilj.Seljak pripali ispod svake vrbe,ostavi smece i ugarke od rostilja.
Lijepo bi bilo da javnost zna imena hrabre djece koja su spasila život. U eri raznih negativnih likova, ova priča zaslužuje da se podvig širi po školama, kao primjer, pa da se takve stvari kopiraju, a ne ubice drugova iz škole. Ova djeca svijetle, i zaista svjetlo treba da se prenosi, da osvijetli mrak.
tako se to radi momci, to je buducnost i nada za sve nas...
bravo 👏👏👏 svaka čast
Mozda bi kupaliste trebalo dobiti dozvolu ili kupanje biti zabranjeno
Bravo momci! Svaka vam čast
Baš neki dan gledam kako se ovdje stvorio opasan brzatak, nafaka da dječak preživi i da se ovi dobri momci tu nađu. Mada je Bunica mirna i fina rijeka i ne bi volio da mu ovo napravi traume.
E ovakve vijesti volim. Bravo za heroje!
Bravo . Zivi i zdravi bili
Bravo P.s. u Hercegovini se za dobre ljude kaze "presli i Bunu i Bunicu"
Dobro: ovi momci Zlo: Kosta Kecmanovic i njegovi istomisljenici
Bunica nije nista bolja za kupanje od Neretve u kojoj svake godine nikne par novih virova, osigurat kupališta da se izbjegnu najgori scenariji
Bunica je sasvim mirna i fina rijeka za kupanje. Problem je sto su u ovom dijelu vjestacki napravili problem ubacivanjem ovih supljih blokova koji proizvode brzake
Dragi Boze kakav osjecaj spasiti nekom zivot, bravo
la illahe illalah ...
Treba 5 KM uvesti za ulazak vozila.Bar nebi dripci bacali staklene pive u bazen.
Bacali bi vise jer bi ti istim krkanima bilo tesko odnjet kesu do kontenjera udaljenog 50 metara