Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pustite djecu debili! Eno vam Dodika koji svako malo priča o podjeli i pokazuje kojekakve mape, pa njega hapsite.
To je opravdanje da i oni to rade?
ovakvi su 90-e i 91-e bili prvi u redu za njemačku
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
pazi tuzioca odjednom ziv, a dodik je svaki dan crta podijeljenu
Ljudi dragi, kakve veze ima KANTONALNI TUŽILAC s dešavanjima na DRŽAVNOM NIVOU? Dajte ba, makar neke osnove naučite o državi u kojoj živite.
Forma, nerijetko su davali takve izjave sa teritorije Federacije tj Kantona.....
De ba pusti ovu dječurliju, hvataj Dodika, onaj pravi podijelu jbte...
Vidi se ovdje po komentarima da udara u sve tri glave jer ova njihova "podjela" stavlja u žižu javnosti taj famozni 5C. Volio bih napraviti jedan sveobuhvatni infigrafik o milijardama "ugrađenim" (vecinom u svoj džep) tenderima inim po različitim vladajućim nivoima (i lijevih i desnih- sve tri konstitutivna) po osnovu gradnje 5C. Mamicu vam oparitu! GDJE SU TE TUZBE!!!
Svaka cast momci!!!! Na kreativan i kontroverzan nacin dotakli su troglavu azdahu u oko ali bas u sve tri zjenice. Konacno da omladina preuzme, makar na trenutak, dominaciju u politickoj močvarno- pljesnivoj svakodnevnici. Podržavam ovaj povjetarac svježine.
Ovo je dobra naucna studija o mentalnom sklopu drzavljana BiH koja glasi : stanovnistvo je vecinski paranoidno sizofren
Onaj ko pročita samo naslov teksta, neka ništa ne komentariše!
na osnovu ovoga...odoše negdje i dobit ce azil..pametna djeca... tako su uradili i oni što su zapalili zgradu tk....širanovići drugi
Tschupak meraklije peskiri,topla braca zeljni paznje.
Sad će ih kriminalni nacinalistički političari optužiti za uznemiravanje, jer su zaboga ljudima pokazali koliko su zatrovani trenutnom politikom i okolnostima.
Djeca nacrtala 5C koridor
Ko nije skontao da je to autoput neka pojede g..no!
Samo dobro nalemat nema nista od ispitivanja
ispravljate drzavu i zakon na 2 djeteta zbog provokativne slike za koju malo glavom mucnut treba, al zato dojajniku ne smijete nista ybm li vm mtr u ptchku
GLAJ aktivista naserem vam se u usta DOBRO nogom naguram
momci govore o stvarnom stanju i odma nepase bagri
Prpa Bošnje. Počeo je neko malo drugačije da razmišlja. Realnost je nešto od čega se ne može pobjeći.
jesi glup ptchka ti mtrna glupa 🤣
Ne gubi vrijeme na klixu, idi pravi sebi brata.