Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Buduce krvopije, gledaj ih kako sline na drzavne pare
ne, to su pravi ljevičari, uzimaju od jednih a daju drugima. i, kako to obično biva, jedni ste vi a drugi smo mi :)
Hoce li se ukljuciti u rjesavanje problema i Prvi reket SDP-a Damir Smetlje Hadžić?
Ima finih picica
Ma ,hajte molim Vas...SDP se bori sa sopstvenim problemima ,a i čekaju ih njihovi unutarpartijski izbori.Šest obespravljenih žena im je pred centralom prosvjedovalo,a nitko im se od njih nije obratio...a 2018.godina je sve bliža.
Mladi lagumdžijići će kao nešto smisliti...užas
Ko će na skupu predstavlajti socijaldemokrate iz Livna i iz Bijeljine?
Mladi kmeri fuj
sdp potura nazive socijaldemokratske samo gdje Armija RBiH marsirala, citajte Bosnjacima, od Bosnja mogu dobiti samo pokoji i glas pa osvojiti i koje mjesto u predstavnickim tijelima, a gospodo to sto vi radite je.socijaldemokratija na Bosnjacki racun to nije uredu i ne treba imati podrsku, jer paralelna politika mora biti prepoznata i kod drugih naroda u suprotnom NESVJESNO urusavate Bosnu.
Problem je što je BiH etnički podijeljena i u takvoj strukturi socijaldemokratija nema šanse. To što kažeš da je samo kod Bošnjaka nije na štetu Bošnjaka jer u ovakvoj konstelaciji i oni nastupaju kao Bošnjačke stranke, tačnije prinuđeni su na to.
A jesu li bili predstavnici iz Hrvatske .Oni tvrde da su Skandinavija a nikako Balkan.
ovu lanu bi bubno vise nego neko da mi da 100 maraka
kakav divan prizor, mladi , nadasve posteni , i imaju istu zelju svi na državnu sisu .
ne podrzavam sadasnju vlast al s ovima moze bit samo gore lagumdzija dokazani izdajnik, lopov , sta sve ne .poslao je nevine ljude u gvantanamo , niksic , masic,itd plejada ublehasa
ja fkt ne mogu vjerovati...nasi mladi umjesto da se uhvate posla konkretnog svi bi da palamude i da prosipaju maglu o tome kako su oni uspjesni socijalisti demokrati menadzeri politicari ili sta vec...ljudi otidjite na zapad svi pricaju o softveru privredi konkretnim stvarima o magli niko ne prica uhvatite se konkretnog posla a ne nekakvih socijal vam tam konferencija i gluposti...
desnica loša.. ljevica još gora.. čuj oni predložili
Dosta vise starih lesinara , sad malo oni , tici - lesniracici . ., da oglabaju ovo sto je ostalo oko koski . Vecina ih se zato i muva u politici . Sve je lakse neg ''kopat kuruze'' .
Zašto negativnosti za ove mlade ljude...Pa bolje i njima dati priliku nego gledati ove staronje kako nas ismijavaju i prave budalama godinama....Neka nas sada ova treba sa prve slike ismijava...pa bar ćemo gledati lijepo lice a ne Nikšića ili Zlaju kako bauljaju očima
Dobar vic :)