Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sto mi Bosnjaci se pravimo da smo bili janjad u Drugom svj ratu, a osnovali ni manje ni vise nego ustasko nacisticku Handzar diviziju. Zasto mi sutimo o tome, ne cistimo svoje dvoriste a virimo u tudje. Licemjeri smo. Bolje priznajte da vam je djedo bio fasista, lakse cemo u buducnost.
Cemu minusi, nerazumni idioti sto ne vide dalje od nosa? Minusi na bolne cinjenice i istinu?
Malo vas je raja na zalost. Tako je bila gomila ljudi 1992 koji su demonstrirali protiv rata i opet nam ga uvalise, da bi mogli da otimaju od postenih gradjana..
Je li iko primjetio poruku koja se šalje kroz potenciranje ovih pokrivenih djevojaka koje nose natpise na ćirilici? Zašto? Zar su samo Srbi bili antifašisti?
U mene dedo iz foce, mozda cak i gorazde
)ebo vam đedo familiju seljacku, u Sarajevu je bio uvijek dedo...
Papak u tome i jeste poenta, jer se je vas doslja naselilo od SVAKLEN pa da bi razumjeli na jezik u vas.
)ebo vam đedo familiju seljacku, u Sarajevu je bio uvijek dedo...
Pusti bolan ovo. Gdje je članak danas o gey paradi?
TUGA JE I JAD DADVOJICA CLANOVA PREDSJEDNISTVA(posto je Zeljko bolestan)NISU NASLI ZA SHODNO DA DODZU I STANU NA CELO KOLONE POPUT UVAZENOG GENERALA CIKA JOVE. SAMO CU RECI DA IH SRAM BUDE A POGOTOVU PRESJEDAVAJUCEG!!!???
pisam mu se u usta ko mi ovdje blokira lajkove
Slabo si ti Tito tamanio fašiste.Danas ih je više nego 45 godine.Samo su poskidali kokarde i U ,pa su sa dva svoja svjedoka dobili status antifašiste.To ti nikada halaliti neću Tito.
tko su bile ustaše , babo,dedo,daidža i amidža
U mene đedo oteo tvog đedu.
U parizanima nije bilo 2% Bosnjaka. Svi su bili u domobranima, ustašama ili Handzar diviziji.
Babo Dedo Amidja Daidja
Joj sad kad balije krenu s tezama da su partizani bili fasiste, a handzar divizija i slicni oslobodioci... eto vas istu demagogiju kao cetnici vrtite
Smrt fašizmu, sloboda narodu !!!
Ovo je šetnja za srpsko capajebo, majku vam na ćirilici hebem
E umene je đedo bio fašista ...štaćemo sad ...
Konstatovat ćemo da ti je djed bio pakaš većih razmjera.
Pa eto budi i ti.