Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trenutno najopasnij srbin i separatista, dodik je.mala.beba za ivanica. svojom velikom inteligencijom uspije da maskira to.ali najopasnij srbin definitivno
Dragi Tume dokle ćete bit robovi zapada?
@Tume Dodik je Bosančeros, to svi već znaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Lahko je Ivaniću, Dodiku i Cvijanovićki sa 6000-7000 KM plate pričate kako ih ne zanima progres ove države, ali onog penzionera sa 200 KM itekako zanimaju reforme i hoće li dobiti povišicu bar 10 KM, ali šta će jadan kad ga isprepada NATO-m.
@Zilot ŠOKANTNI NALAZI EKSPERATA: Federacija BiH svake godine pokloni RS 300 miliona KM! Indikativan je podatak da je iz Kantona Sarajevo u posljednje četiri godine na jedinstveni račun države uplaćeno 2,6 milijardi KM više nego iz cijele Republike Srpske.
Mnogo opasan politicar, postoji mogucnost da ima podrsku od Rusije..
Nisam za rusiju a pogotovo ne za NATO,zasto? Pa kad pukne izmedzu rusije i nato saveza kukava nam majka kad budemo u sredini,a balkan ce biti u sredini,ima da nas sprze rusi.
@miralemmay2020 hhahaha haj ne lupaj. Sprzili bi nas jos vise kad ne bismo bili u nato savezu. A druga stvar, boli ruse k za nas. Mi bi sa cetnicima imali posla i zato nam opet treba nato.
Nisam za rusiju a pogotovo ne za NATO,zasto? Pa kad pukne izmedzu rusije i nato saveza kukava nam majka tko bude u sredoni,a balkan ce biti u sredini,ima da nas sprze rusi.
Ivaniću, tebi je to neko lijepo šapnuo iz EU. Zato ćeš kao političar dugo egzistirati u BiH (poslušan si). Dodika će oseknuti (vuče previše u stranu).
Koja ciganstura je ovaj,fuj pa vise lici na kera nego na covjeka
I pticama na grani je jasno da BIH ulazi u NATO
ja mislim da većina i Bošnjaka i Srba i Hrvata želi mir u ovoj zemlji, jer rat smo probali i svi smo izgubili pokojeg člana obitelji, ruku, nogu, kuću... NATO nije savršen ali za našu situaciju jeste, jer šta nas briga za svjetsku geopolitiku, bitan je mir u tvojoj avliji
haha SNSD pokrenuo put ka planstvu u NATO, a sad kao referendum isto ko što je SNSD bio ljevičarska stranka pa postali ultra nacionalisti lažovi i manipulatori
Ljudi ni svjesni nisu koliki je Duduk diletant, arogantan i nepromišljen tip koji naokolo samo gluposti valja i kad uvidi da je "zasrao situaciju" onda neselektivno optužuje naokolo . . . !!!
@zoranzoranovic.... Ali dudlanjem njegovih volovskih mu da nikome bolje bit neće ... Ali, eto mu da ima pa tko voli nek izvoli ... ! ! !
@zoranzoranovic .. .. .. A od koga je to brani ... ? ? ? A i brani je, halal mu quratz ... ! ! !
Krokodil, lupetas besmislice, a prije će bit da si retardiran
Ne ulazi Srpska u NATo nego BiH. ZAto tog refrenduma sigurno neće biti. A da li će biti onoga u BiH, ostaje da se vidi. Mislim da je daleko prerano za njega . Čak i nakon izbora 2018. Ne vjerujem da Arapi RUsi i NATO mogu skupa u BiH ko tri nacionalne stranke, a povijest će pokazati da sam bio u pravu !
Mladen pakas
Bil' doš'o na šerijatsku svadbu?
Popriličito razuman četnik...........SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
@zoranzoranovic Nisam ja retardiran, nego srbi izdrkani........SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
hrokci krmcino , za godinu dana ce drugacije da hrokces :)
jos jedno hroktajuce spadalo,samo hrokcite mamu vam genocidnu smrdljivu :)