Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najgore na ovom svijetu je kad agresor pocne sa glumi zrtvu.
Zamislite samo da je Njemacka posle drugog pocela da prica svijetu kako su jevreji klali svabe.
@nnenadjebivi13 Kao da nacisti kažu kako su oni žrtve jer su ih poljaci ubijali kad su vršili invaziju Poljske..Morbidno i bolesno ali šta drugo i očekivati od srba..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A sto Atife stade kod Banjaluke,pa sad gledamo krmke kako rokcu,
@KIKS3R Jedi govna
Zato što mu je "tata" tako rekao,a zna se ko nam je svima tata.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Borili smo se protiv fašista i pobjedili smo ih!
Koje je ovo prase. Pravi Krmak
Kamo srece da je srpski narod u Banja Luci i ostatku genocidne Smrdske prosao kao bosnjcki narod u Srebrenici, Foci, Brckom itd.
Tek bi onda pravda bila zadovoljena.
Ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić u izjavi za BN odao je priznanje SIPA-i za hapšenje generala Atifa Dudakovića i drugih pripadnika Petog korpusa Armije RBiH, koje Tužilaštvo BiH sumnjiči za navodne ratne zločine. Mektić je iskoristio priliku da likuje zbog hapšenja generala Dudakovića.
Ocekujem ubrzo pustanje na slobodu.
I mi ! https://www.youtube.com/watch?v=YBDasU3Gilk Eto zašto je optužen od DOdika MUSLIMANSKE MAJKE https://www.youtube.com/watch?v=Vld8aPRAJik
Nadam se i ja, da tebe i dodika i sve vas iz genocidne vidimo u zatvoru jednog dana.
Nadaj se ,nadaj se ,a i srce vjeruje....
Pogrešan nastup. Trebao je da se zaustavi kod " nadam se da će pravda biti zadovoljena" . Sve dalje ne politizacija i pritisak na sud. Dajte, naučite se redu već jednom u p.m.. Dokle više ?
Oglasio se i Gicko prasic
Kad bi bilo po pravdi ti bi bio u krmetnjaku!!
Kada bi bilo po pravdi,ATIF bi već bio SLANINA...mmmm njam,njam!
Ivanicu, u svakoj demokratiji je pritisak na tuzilastvo neprihvativ. Javne opaske o polaganju testova su protiv interesa navodnih zrtava i idu na ruku samo tovjim licnim interesima. Bitno je iskorititi priliku da se kritikuju drzavne institucije, jeli tako?
Vrati krmku glavu pa onda baljezgaj
vrati ATIFU glavu!
Sefer Halilović, Jovan Divjak, Ejup Ganić i Ilija Jurišić su također oslobođeni. Prevelika se pompa digla oko ovoga, Dudaković će biti oslobođen kao i svi do sada, na drugoj strani reakcije će biti standardne i to je to.
E moj vepar...krivo vam je sto vas covjek porazio vojnicki pa sad prebacujete sve ove godine svoje zöocine drugima.Nemam nista protiv da se sudi ljudima koji su uprljali ruke al Dudak je sve do sad bio slobodan covjek a gore na Kovacicima Bebo ponekad navrati u Radnicku kod brata,njega niko ne trazi iako je klao po naselju.Limjeran narod zeli da mikenja licemjernu istoriju🤮🤮🤮pu majke vam se na.ebem
PRAVILNO JE ,PO PSEUDOBOŠNJAČKOM HISTORIJU, MAJMUNE!
Pa što niste imali ste vremena! Ali vi idete samo na nenaoružane!
Pustote Dudakovica, Orica klosara hapsite!