Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je ovo normalno društvo, Borjana Krišto bi bila solidan daktilograf u nekom notarskom uredu u Travniku, dok bi Bariša Čolak najdalje dobacio do stručnog saradnika u Opštini Ljubinje. Ali... ovakvi su danas osobe koje hodaju po svijetu i zarađuju pričom o ugroženosti.
Pa sve im je ovo nasa SDA poklonila i dalje ce da poklanja!
Samo istambul, nista bec. Nula bodova
Krišto e lijepog li prezimena majko mila, gdje li su oni krištali pa dobiše tako nakaradne prezime samo dragi Bog zna, a možda i Borjana ako joj se baba ispovidila.
Odose da kmece. Kmecite jos malo. Kad istekne mandat nikada vise neko iz zlocinackog hdz nece krociti u parlament
pa sda im je to omogucila radi vlasti
Dokaz da je politika ovdje najuspjesniji biznis.Sigurna zaradadok za svoj nerad nikom racune be polazes a niko za njih i ne pita. Mnogo je ovim ovdje ovcama, kozama i svinjama bitnije da im se sa bine obrate hostspleri sa: SELAM ALEIKUM, FALJEN ISUS I POMOZ BOG a dalje se snalazite kako znate.
Mogu misliti kako se osjaćaju ovi seljoberi kada cijeli mandat i/ili život žive 4C ili šahovnicu, i onda odjednom u stranoj zemlji sa BH zastavom predstavljaju BiH. Pa bar bi obukao dres ili grb od Srb. ili Hr. da me na selu komšije ne pljuju...
Dok ima ovaca bit ce i vune tj. dok ima budala koje bukvalni kreoaju i njima naivno vjeruju bit ce tako i dalje
Bakirovi federalno-drzavni partneri. Mogu i Bakira povesti i on je majstor za jezike a svi zajedno u svim prilikama razvijaju BiH diljem svijeta.
Ovakav idiotizam postoji samo kod nas,i jos su placeni previse,za 20 godina kad i njihova djeca shvate sta su im roditelji radili na rastakanju drzave ima da ih se srame.
''Smradovi'' su sveprisutni među političkim elitama u sva tri naroda, izvanredno se razumiju, koordiniraju, usaglašavaju, ma kako vam se Bošnjaci, Srbi, Hrvati činilo da tamo neko drugi ''smrducka''.
Sramno, uzivate gospodo u ovoj siromasnoj zemlji, koju beskrajno mrzite, dobijate astronomske plate za NISTA!!!!! Ispuhace i vase, UPAMTITE!!!!!
Dobra ova Borjana Krišto za bubnuti
Imam rijesenje od 2 marke za ovu gamad
Ovaj lijepi mix prirode i metala u pozadini bas im daje neki multi-kulti-organski smek. Uz prirodan osmijeh, zrace optimizmom i iskrenoscu zelje za boljim sutra.
Kad će ovi u EU doći pameti i prestat zvat ove naše kretene na ozbiljna događanja ... To je samo za derneka i krkanluka na tuđi račun i za ništa drugo nisu ... ! ! !