Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gospoda pravnici na celu sa Kasimom Trnkom su krajem 1989 legalizirali nacionalne stranke. SDP je bila protiv toga. Nakon sto je alijina privatna stranka povezala zastave sa privatnom tudjmanovom strankom lokalni pravoslavci su prihvatili milosevicevu strategiju odvajanja od BIH. Kasima Trnku i Raifa Dizdarevica uhapsit i stavit pod istragu zbog cega je prvi legalizirao naci-stranke a drugi predao oruzje TO u ruke zlocinacke JNA. Intelektualci Bosanski .... to je go hajvan do hajvana u kozarackom kolu. puni narcisoidnosti i umisljenosti a niko ih ne jebbe ni 2%. Jedino preostaje sve iz pocetka i krenut od 1945.
NE ZNAM KOJI JE SUD U PRAVU A KOJI JE NESPOSOBAN (NA ŽALOST). MISLIM DA JE U PITANJU PAMETOVANJE NAŠIH PRAVNIH STRUČNJAKA. MOŽETE TOG UBICU I OSLOBODITI, SVAKAKO NIJE NIKOGA UBIO IZ VAŠE FAMILIJE, ALI AKO BUDE PONOVO TREBALO BRANITI BOSNU OD UBICA NE ZNAM DA KAKO ĆE TE MOTIVISATI OVAJ PREVARENI NAROD NA RAT, ODNOSNO KAKO IH PONOVO POSLATI DA GINU. ČESTITAM, VRLO STE \"MUDRI\".