Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zelim da vam kazem..... zelim da vam kazem.... ................................ niko ne sme da bije srpski narod, a da ostane nekaznjen.....
@5do5 Ti ces biti sef diplomatije u toj drzavi o kojoj pricam! :) Jer niko tebi ne moze verbalno dohakati! Najaca si! :)
Ma ja govorim o drzavi koja ce okupiti sve Srbe, ali i sve Muslimane! Jer na vas gledam kao na bracu muslimanske vjeroispovjesti! Isto se ste kao i Srbi rasuti u par drzavica bananica! Makedonci ionako jedva cekaju da im neko sem Albanaca pravi drustvo, tako da ce opet biti drzava od Trgilava do Djevdjelije! Za pocetak! :) Hrvati mogu da biraju ili su sa nama ili protiv nas! :)
Ne brinite sve ce biti ok!
@mrki ispod babinog zuba imaju vrata koja vode u podzemni grad vijekovima stariji od sarajeva sa izlazom na ilidzu - sta ce biti sa njim?
,,bespomocnicima\'\' koji dijelom a priori a dijelom slijeda kretanja putanje upucenih savrseno dobro pozaju svaki potez svakaoga clana od pola milijarde neformalnih jedinki i grupacija instaliranih sirom svijeta.
nevidljiva ruka je s milijardama (s)pijuna koji su se zausput potpuno oteli kontroli i velika vecina njih neformalno se stavila na drugu stranu.. tako je vlada iz sjene od sahvoske table dobila kratere od septickih jama. nema tog obame koji se moze nositi sa formalno neformalnim bespomocnicima. kod nas se kaze - budalu nit jebi nit je kuci vodi.
@Mrki Hehe,kad Srbija bude ispunila sve uslove za pregovore sa EU,nece vise biti Evropske Unije hehehe.A meni se cini ni Srbije nece bit uskoro kako je krenulo,ode Kosovo,pa Vojvodina usvojila ustav,pa ce sad uskoro ako Bog da i Sandza,raspa se sve,ode sve u P.M placu braca preko Drine hahahah
@mrki, ce rusija za mirno otcjepljenje kosova arthisariju pokloniti bih uz nagradu za mir?
jEBO ZEMLJU KOJOJ JE BOSNA ZAPAD!
@prorok: E sad da pothranim tvoje strahove : Kad se BiH i Srbija pridruze EU, bice opet Velika Srbija Od Kladova do Brisela, preko Bembase :) ILI ste s nama ili ste protiv nas?! :)
Kad god se Lajčak iskezi i napravi vještački osmjeh broj: 3, znam da misli suprotno od onoga što govori. Medjutim, važno je šta radi. Ljigavi karijerista što manastirku loče brišući flašu rukom poslije,...vladike.
u Beograd po direktivu ...