Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedini ministar iz bosanskohercegovačkog entiteta RS, koji radi prije svega za interes Bosne i Hercegovine i njenih građana, iako je dotični SDS kadar, za nepovjerovati, ali istinito! Ministar Mirko Šarović, svojim radom i aktivnostima kao ministar, dao je veliki doprinos u pomirenju naroda, vraćanju povjerenja i izgradnji partnerske saradnje, kao i ubrzanju procesa evropskih integracija društva u Bosni Hercegovini. P.S. Puna podrška ministru Mirku Šaroviću!
Moj turcine-kurcine, moj glupi bosnjo-mosnjo, uz ovakvo razmisljanje mozemo slobodno ocekivati novo klanje i raseljavanje po Skandinaviji i Njemackoj u narednih 30-ak godina. Uzmi dva srbina, sa jednim sjedi za sto, jedi i pij, a drugog stavi pod sto ko kera, sta ti misli ovaj pod stolom, isto ti misli i ovaj za stolom. Dobro to zapamti!
@alberto_tomba Hvala ti na vulgarnostima. Sada ozbiljno. Slažem se da je klima generalno po pitanju suživota i prosperiteta etničkih grupa u bosanskohercegovačkom entitetu RS u onoj stvari, ali također pozdravljam svaku promjenu na bolje. Ko može dovesti u pitanje predanost radu ministra Šarovića!?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kad su svi srpski funkcioneri poslije bebolucije "otkovali dolaske" u Sarajevo pod izlikom ugroženosti,on je dolazio.Kad je trebalo Hrvatskoj reći ne ,jer je trebalo preko nje da ovdje ulazi svakakva strana roba,čime bi se unazadila domaća proizvodnja i prerada mesa,on je reko ne.I na kraju,dok ga Dodik ne voli za mene je OK.Jedan od rjetkih ministara u VM koji ima "početak i kraj". Mirko,imaš lajk od mene!
Bosnjacima je trebalo tacno 18 godina da zaborave genocid, stradanja, raseljavanja I ugnjetavanja od strane Srba, I da ih pocnu hvaliti, slaviti I predtavljati u pozitivnom svjetlu. Konto sam da ce nam trebati barem 50, ali eto, barem smo u necemu brzi I progresivni. Nikad pameti nismo imali da naucimo iz proslosti, budimo se samo kad krene klanje I ubijanje, a tada je obicno prekasno.
Bila bi greška kada bi Bošnjački i Hrvratski predstavnici u PS BiH glasali z asmjenu mirka Šarovića. Mislim da je to jedan od rijetkih političara koji je nešto konretno uradio za BiH, nadam se bez ikakve negativne pozadine. Međutim, imajući u vidu da se na osovini Dodik-Čović-Tihić može svašta desiti pa i smjena Šarovića, naravno uz uz ustupke Dodika na nekoj drugoj strani ovoj dvojici NEPRINCIPIJELNIH, DODVORLJIVIH I DVOLIČNIH POLITIČARA. Zato treba se maksimalno suprotstaviti Dodikovim željama, (SDP, SBB, SDS, HDZ1990), jer praktično sve do sada je Dodik i krojio politiku i stanje u ne samo u RS-u već i cijeloj BiH. Posljedica ovoga bi mogao biti politički sukob i duboka kriza u RS-u, možda čak i dublja od one u FBIH. Na kraju ipak podrška Mirku Šaroviću.
Mirko Šarović jedan od najboljih BH ministara koji radi u interesu svih graďana BiH
takva mu je pozicija (ekonomija)...
PODRSKA ZA MIRKS ŠAROVICA :) Naj bolji srpski politicar do sada. Pratio sam njegov radi i stvarno predobar je. Dodiku smeta sto je sarovic napravio dobro za BiH, a da radi na njenu steru onda bih mu se svidio.
dok god je rs u bih, pa i ako i ostane u njenim granicama, saradnja na nivou drzave je ne samo moguca, vec i jako bitna i vrlo pozeljna. ta saradnja ne mora znaciti diranje u integritet rs. ja inace nisam favorit regulacije na proizvode druge drzave, jer ako neko zeli da nam proda jeftiniji produkt slicnog/ boljeg kvaliteta, to bolje za gradjane bih, ali miloradovo blokiranje, konflikti i smjene ovog - onoga, postaje "malo" naporno...
Ovom Sarovicu nevjerujem kad bi golom guzom sjeo na uzarene plate koje bio krmak prosle godine i ove je samo stariji god.
Osovina zla u BIH Covic-Dodik je bila pokvarena uz presutnu saglasnost MZ ali nazalost popravi je kao vrsni mehanicar Zlaj i SDP izbacivsi SDA iz vlasti na drzavnom nivou.Hrvaske straneke koje imaju patrioske namjere kao sto je bio HSP I Ljiljanovici su odlicno poceli radit na dobrobit BIH gdje Dodik nije imo prostora za unistavanje BIH.Ali zlaja izbaci SDA HSP LJILJANE i udje ponove u koaliciju sa rusiteljima BIH ubaci jos jednog podmaza osovinu (scepu)za kojeg su svi borci na celu sa Alijom kriminalci al sAMO on ima avion I NIJE KRIMINALAC NIKAD NISU NJEGOVE NOVINE OBJAVILE hahaha.Sad je osovina potpuna SANU radi ko merzedes a sve radi zlaine fotelje i fotelja onih koji ma je partija preca od drzave.Suma sumare zlaja vise stete napravio nego dobra za BIh za ove dvije god...
ovo je interne sukob između dode i šare, tj. između sds-a i sns-a. njima je svima zajedničko da ruše b i h i čudi me naivnost građana bosne kad misle da šarović radi za interese bosne i hercegovine. doduše nijedan političar u bosni više ne radi za interese bosne, ali davati potporu šaroviću je blago rečeno smiješno.
ovo je interne sukob između dode i šare, tj. između sds-a i sns-a. njima je svima zajedničko da ruše b i h i čudi me naivnost građana bosne kad misle da šarović radi za interese bosne i hercegovine. doduše nijedan poolitičar u bosni više ne radi za interese bosne, ali davati potporu šaroviću je blago rečeno smiješno. ne mogu da vjerujem da pomirko šarović dolazi iz sds-a, fašističke stranke i zato me čudi kako normalan čovjek može biti uz njega.
"On želi da zakomplikuje život u BiH... On je majstor za upravljanje krizama i zato je pokrenuo sve ovo", Ovo je potpuna ISTINA !!!
Jel to onaj Mirko ratni zlocinac???
Sta je DoDo uradi za vrijeme svoga mandata ..... isto sto i Zlaja , Tihi i Covic.... samo raspodjela fotelja .....na fazon DAM NEDAM.....a mi tapkajmo i tapkajmo dok nas sa Biroa ne pozovu da produzimo ugovor.....
Sarovicu tvoji iz Rs su te bili stavili u zatvor nauco si lekciju da zali su kratke noge.
Šarovića je smjenjivao i visoki predstavnik...s razlogom!
Da ne znam SDS od ranije, na osnovu ovoga teksta bi pretpostavio da je to skracenica za SrceDusaSecer. Dodick je mila majka za ove koljace, on samo laprda i krade, a ovi su ubijali, rusili i palili gdje su stigli.
@alberto_tomba Nadati se da su u planu neke velike promjene. Posao ministra Mirka Šarovića je za svaku pohvalu, možda se i Krajišnik konvertuje na bolje, vidjet ćemo..
Ti koljaci su odavno promijenili dresove i presli u dodikov brlog.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)