Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bitno je srbovati, pa makar vam i narod jeo korijenje i golubove. Mada vama sigruno ni marka neće faliti, samo će sirotinja zatucana ispaštati.
ih to je tek pocetak,kad krene u 2021 uvrtanje ruku.... na koljena ce te vi i moliti za prenos ove i jos desetine nadleznosti
@errorcode ...ne prihvatajte. Skapajte.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nemoj!! Nema plate!
Vidjeti vas bespara je Priceless. Please Do It.
Na sve ćete vi pristati, uskoro.
Za mjesec dva tri kad ne bude para za plate uhljeba,penzije,socijalne kategorije i mase izadzu da vam naplate vase principe onda ce biti kasno za bilo kakve kompromise 😁 kupite opet socijalni mir. Molim vas gospodo iz mmf-a nedajte pare nikako.
Ko ti jebe mater,treba vas pustiti da pocrkate...
Stanovnici Srpske koji pođu u šumu da bi sakupili gljive, ljekovito bilje, šumsko voće ili puževe mogu kući da ponesu najviše kilogram dnevno. Uskoro će osvanuti drugi sličan naslov da može samo pola kilograma gljiva ili korijenja jer traje srbovanje.
Para nema, bez prenosa nadležnosti. Pa rekli ste da će te korijenje jesti.Ma nećete vi neko narod ali ko narod pita.
Ja molim boga da vam ne daju pare
Sikopa ti?..
Svi donose mjere adekvatne mjere da zastite svoje gradjane, samo u ovu pirćiju moze ko hoce i kako zeli.
Onaj koji prosi nema prava da diktira nikome nista.
Zove me danas Dodik iz Laktaša. Kaže da mu je komšija Jovo primijo prvu test vakcinu iz Turske protiv covida-19! Kaze: “Nikakve promjene nisam osjetio Allahami mog... Pričo bi ja još sa vama ali moram ići Akšam klanjati, Allahimanet...” Izgleda da Turske vakcine stvarno djeluju!?
Ma ja daće vam pare Rusi 😁😁😁😁
super. nek vam narod majke spominje :D
sirotinja je davno nahebala u genocidno tvorevini a kabadahije nikad bogatiji, samo vi serite sami sebi u usta...
Velikosrpstvo i cetnistvo ce se uredovati sistematski. Ili cete se ponasati civilizovano, ili ce te skapavati od gladi. Pa vi :)
JESI LI PROŠLE GODINE UČESTVOVALI NIKAD NIJE KASNO?