Komentari (189)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodji pa je ti otvori....
Sta je se u BiH dalo radi Grbavice, radi Vogosce, radi Zabrdja , radi Ilidze tu Armija BiH nije usla vojnicki ...Bog sami zna koje dijelove BiH jer su Srbi se spakovali i otisli ! Tako i sada radi konfora u Sarajevu se zrtvuje krajina, Aliji ste jednom rekli ne recire i Bakiru i SDA ne pa da vidimo sta ce da rade ?
@Realno01 migrante treba protjerati u vukohebine iz kojih su došli, ali kada ih se već negdje treba smještati, onda muslimanske migrante treba smještati u većinski bošnjačke općine, pravoslavne migrante u većinski srpske općine, a katoličke migrante u većinski hrvatske općine. Pošto su migranati 100% muslimani, završavaju u bošnjačkim općinama. Onaj reis Kavazović tvrdi da su to bošnjačka braća, eto vam ih.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Arkanu ste rekli ne , bili ste u okruzenju 3 godine ...i sada da vas vucaju neke barabe ..PONOSNI KRAJISNICI RECITE NE
Ja i?
Sexy bezobrazni nadobudni lik olicen u hebenog ministra i to još sigurnosti,jadno
kraisnci oruzije u ruke i na liniju ako treba zabranite svima ulazak u kanton ,prestanite placati poreze i trazite otcjepljenje jer banda nece stati dok vas ne satere skroz onaj sarajevski sejtan se nece smirti oruzijje u ruke i na liniju podrska iz diaspore
A dje 80 miliona sto ste dobili EU za pomoc emigrantima (za smjestaj-bungalove, hranu)...dje su pare mafijo???
kažu bišcani da se serru na vijeće ministara bosne i hercegovine.
Uhljebe vječiti, što u Hercegovini ili RS ne nastaniš migrante. Nsravno da neće jer to nedaju fašisti iz HDZ I SNSD dok u njihovim područjima firme i ljudi rade Bosanska Krajina se 4 godine bori za slobodu i sigurnost sebe i svojih porodica i imovine. Kreteni iz SDA prestanite sa zulumom nad Krajišnicima Bog vam platio.
Ma kakvo dugotrajno rjesenje. Bolje da nam granice budu sigurne. Ne dati da ulaze u zemlju kako hoce. Ove sto su ovdje spremati za povratak odakle su dosli.
Drzzztese Krajisnici! Sabiru drugu smjenu specijalaca.Nece niko da vas tuce, osim SDA botova uhljebljenih u OSA-i, Federalnoj i Kantonalnoj policiji.Krenulo je nesto iz SBK i iz Saraj'va.Ceka se kantonalni specijalni odred iz TK, sastavljen od povratnika koji su bili pod suspenzijom, naravno mislim na policajce.
Lijepo srušite Biru i imate mir. Zapaliti, minirati, bagerima poravnati. Od Bire imate samo zlo.
Tebi su sexy pa ih vodi kuci.
Treba narod u inat da se digne i blokira svako mjesto u Federaciji gdje planiraju smještaj migranata, dok se ne riješi da migranti budu ravnopravno raspodjeljeni po cjeloj teritoriji BIH
Jedi go.naaaaaa Selmooooo
Nije pošteno prema herojskom USK
budu li se ova prepucavanja ovako nastavila, migranti ce nas bojkotirati i Bosnu obilaziti u sirokom luku
trea incka zvat da izrazi zabrinutost