Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da u zadnjih 30 godina nije bilo nesposobnijih ljudi u ovom ministarstvu.
Laži Naiada samo laži, lažljivice zamotana, niko se lažima nije udavio pa nećeš ni ti lažljiva spodobo ma pljuuuuc
Od sda tesko da moze biti neko nesposobniji
A znate kako je ministrica onomad rekla “moral je fluidna kategorija”
nista uvredljivo.ali mene neke ovako zene imaju bas face kao Turkish. Slavensko nije. to sam bas poceo primjecivati. I bez kose zena ne baca vibru vala nikako.
"I wanna be neenja"
Postovana ministrice, zasti svake skolske godine eoditelji i djeca dan prije dobiju datum i vrijeme polaska u skolu. Ne razumijemo da se to planirati i upisati u raspored i kalendare odmah po zavrsetku skolske godine. Mnogi roditelji djecu posalju kod nana i deda i slicno, pa ne mogu planirati povratak zbog vase neazurnosti. Molim Vas da uticete da se rasporedi naprave na vrijeme, hvala
O cemu ti ? U zakonu pise, da skolska godina pocinje 1.9 tekuce kalendarske godine .... Pa pobogu botovi vishe, nadjite valjane argumente da nekoga grdite, nije da ih nedostaje, ali ipak se morate malo vishe potruditi.
Šta to gospođi ne odgovara državni vrtić. Neke osobe zaista pretjerano traže, ako ne može asistent u privatni vrtić jer dami to ne odgovara. Žao mi djeteta ali roditelja zaista ima budaletina.
Od ove samo veci prevarant i ubleha je bio Adnan Delic !
Nikad veca ubleha u Kantonu Sarajevo nije bila na Ministarskoj Pozociji !
Ali si ucestvovala u postavljanu stranacki poslusnika na direktoraka mjesta
Zena ministrica Obrazovanja a ne vjeruje u Teoriju Evolucije
Radite nesto kad ste vec tu, nista vam ne funkcjonise od vrtica pa do skola. Ima kadra koji rade kao nastavnici ne bi im dao lopatu a ne olovku u ruku, sistem obrazovanja odgoja i dicipline i kucnog reda je nula nista. Jednostavnobprepisite sistem Njemacke koji je uspjesan i sve ce biti uredu, ali jok ono nesta pametuje pa uorska sve.
Konaković pod hidžabom,😇
Najgora ministrica od kad je ministara
5 godina ova zena, kad god ne pitaju nesto u vezi njenog posla, kaze da ne zna, da je neko drugi uradio nesto, da niie upoznata, da ce provjeriti. Neki dan za ukidanje bosanskog jezika, danas za ovu djecu. I opet kazu da Saraj'vo nikad nije imalo bolju ministricu...
Sto se prije rijesimo ove izdajnicke, lopovske i kriminalne vlasti u Kantonu, bit ce nam bolje. Sjeme im se zatrlo bagra izdajnicka.
Sabina Hota Ćatović, Naida Hota Muminović ??? WTF? Šta znači ovo Hota, jel to neka titula?
To ti je od Hot samo dodali a
U snu se ne snila! Bruka i sramota žene!