Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ovo u redu. Kao Srbin osuđujem. Ali, kad pogledaš ko je na vlasti u Srbiji , nije ni ĉudno.. Ovi ljudi ovakvim glupostima i provokacijama dovode u problem sve nas.
@Herco Vi niste Srbi. Vi ste doseljeni vlasi, napunjeni turskim sjemenom Mi muslimani u Bosni smo potomci Srba, kralja Tvrtka i cara Dusana. Vi ste vlasi, niste Srbi. Vama je jos car Dusan zabranio da se mnozite sa Srbima.A turci vas preveli preko Drine.
Postoji zakon, a ne poštovanje simbola države je kažnjivo. S toga, od organizatora ekipe, entitetskog ministra koji je odobrio ovu aktivnost, pa do roditelja djece koja su dala svoju saglasnost, što prije tužiti, potom osuditi i kazniti određenom kaznom i završena priča...bespotrebna priča. Žao mi jeroditelja koji su izmanipulirani u ovim smješnim nižerazrednim dnevnopolitičkim pokušajima ali šta'š...zakon je zakon.
Rade sta hoce jer im drugi narodi u BiH sve dopustaju. Eventualno iznesu koju kritiku i zabrinutost i na tome se sve zavrsava.
Kao musliman podržavam ovo i odcepljenje RS, neka ide svako na svoju stranu, aferim!
Ovog majmuna sa Nickom RBiHsesere....pod hitno treba identificirati, pronaći i kazniti za riječi mržnje...pozivam institucije i pojedince koji u tome mogu pomoći da učine nešto...jer pozivanje na klanje ne može proći nekažnjeno! Klixe reaguj na ovo!
Neznam sto se ljutite na Srbe... Pa na sajtu ove organizacije Republika Srpska je punopravni clan. Nisu Srbi krivi za ovo nego ova glupa organizacija...
mi srbi smo stoka,stidim se sto sam srbin
Pa i Čović ode u Zagreb, Dodik u Beograd a Bakir u Ankaru u ime ''Predsjedništva BiH''.
Republic of Genocidal Jeekans
Hajmo pasose na pregled
Pa to je samo sport...sto se ljutite...jel priznao alija Republiku Srpsku u Daytonu? Onda molim vas...vas preci bi navijali za Srpsku jer se sada verovatno kaju zbog vecere...
Hahahaha Srbi ko Srbi. Šta je 'rs' po definiciji? Objasni mi šta znači Entitet? Objasni mi šta znači Etnička podijela? Objasni mi šta znači Suverenitet jedne države? Objasni mi šta znači Multinacionalna država? Objasni mi šta znači Suverena država? . .
jel ovo mip jednoglasno donio zaključak?
Ponovo rvacka i vlaska smrdija protiv BiH: http://skolski-sport.hr/index.php/2019/02/14/hrvoje-custonja-izabran-za-glavnog-tajnika-isf-a/ Hrvoje Čustonja izabran za glavnog tajnika ISF-a Dugogodišnji (još od 2008.godine) glavni tajnik Hrvatskog školskog sportskog saveza, Hrvoje Čustonja s prvim danom 2019. godine počeo je obnašati vrlo značajnu dužnost glavnog tajnika međunarodne školske sportske federacije, International School Sport Federation, ISF.
http://www.isfsports.org/
to je ta multietična bosna za koju se bošnje zalažu... imat ćemo tri repke ovu iz rs i onu hr hb a bošnjama ostaje ova koju i danas vode...
Pa samim tim jasno je koliko je to bitno takmičenje.