Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svjesno nam naplaćujte karte i to po 1.80 KM, a već 40 godina niste u stanju da popravite šine. Sve ovo dovoljno govori kakvi lopovi rade u GRAS-u. Moj komšija Sadik ode na poso u GRAS u 7h, a već oko 09:00 vrati se kući. Rekoh: "Šta je Sake, jesi to s posla?", odgovara mi: "Ma jesam. Išo sam se samo prijavite, odoh malo odspavat".
Čovjek je konstantno na terenu i radi posao. Trebaće 20 godina da se utvrdi gdje je sve zavrtala kriminalna hobotnica SDA.
Baš da iskoci onaj sa logom bivše mu firme .
Za Kanton Sarajevo je Steta da ministar bude osoba ciji je otac bio u HVO u stocu i protjerivao vlastiti narod dok patriota bosnjackih nema nigdje.
Izdrkotina od oca izdajnika koji je otisao na stranu HVO i protjerivao vlastiti narod u hercegovini. Poslije su ustase ovu izdrkotinu nagradili sa mjestom direktora konzuma u BiH. A sad ga je nas presvjetli hadzija nagradio mjestom ministra
kakvi ste inteleketualci svi na vlasti ne bi me cudilo da anti aging kremom namazete malo shine i tramvaje..bukvalno mora iskociti tramvaj iz shina da se pocne duminati o rekonstrukciji. Ne bi me cudilo ni da se raspadne tramvaj neki u sred voznje, jedni izlaze na socijalnom drugi na pofalicima
Sestorka izvolite, umjesto što se bavite glupostima imate problem koji i ne pominjete zvani gras. Sramotno
Steta dosao da uvidi stetu
Prije desetak godina je rađena rekonstrukcija pruge dvije su godine radili dio od Marijin dvor -Baščaršija-Marijin dvor ali i taj dio koji je predstavljan kao vrhunski projekt nije dugo trajao asfalt oko šina je ispucao več slijedeće godine.
Ministar Adnan Šteta. email - šteta_glasova@....
Pa sta se sad ljutite. Svako gleda i suti i nista da preuzme
40 godina od rekonstrukcije,od toga 30 godina stručni kadrovi u grasu
1995-2019 je 24 godine razlike...vi niste bili sposobni za 24 godine da promijenite sine, mozda trava da bude izmedju sina da se ljeti ne podize prasina kao da krdo konja ide ili zimi da nema blata...ma mars
2020. Jos nije zavrsen projekat, pocetak radova 2021 i tako do slijedecih izbora
Koliko je samo došlo novca za obnovu i rekonstrukciju šinu u ovih zadnj8h 20 i nesto godina mogle su se pozlaćene šine napraviti, ali SDA banditosi znaju kako pokupiti novac, a da se ne dozna.
Ovo ko nadrealisti, ministar Šteta hahahah
Svi krivi sem GRAS-a ...