Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si jedan od najbezvrijednijih likova na budjetu!
@Zigollo a zasto to?
GTA semafor! Bitan ko i Sejdo mu ....Senade nista ne vidim, cekam da prodje korona da opet o ratu mogu da pricam hahahahah idete na politicko smetljiste poslije izbora
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
A gdje sad oni najzasluzniji Podžiću, sjetite ih se samo na godisnjicu. Ti si glasao za četničkog vojvodu ministre... O cemu pricas, gdje ti je Komsic spavač, više se pita Bakirov cuko nego on u drzavi i pricas mi o suverenitetu drzave... Gdje su milioni i milijarde ministre sto pokradoste vi iz vladti hvaleći se da stitite drzavotvornodt... Čast pravim borcima, a vama koji glasate za vojvode gonite se u PM...
@oblutak123 Najzaslužniji su većinom odbranili živote svojih najmilijih, živote ostalih normalnih građana ove države i svoju zemlju. Za to su se borili, ne za lagodan život bez rada na račun države.
Komsic je u ratu pokazao svoje ZLATNI LJILJAN
I opet će ako bude ponovne agresije.
Na sudu u Hagu zapovjednik Armije BiH Rasim Delić proglašen je ratnim zločincem zbog niza ratnih zločina kojeg je Armija počinila. Pogotovo mudžahedina koji su ritualno ubijali Srbe i Hrvate, civile.
@SabahudinVeliki e to za mudžahedine idi pitaj Aliju, ili ako ne bi njemu, pitaj onog njegovog ko mu je dobavljo iste. Jel ovom rutom kud i migranti, od preko Drine? Pogotovu 93. kad je bila blokada sa svih strana. Rtebalo je okaljati obraz našoj armiji, a i zapad isprepadati Islamom, da dobijemo ovo što smo dobili. Od šake, do lakta.
Armija koja se je borila za opstanak Bošnjaka i BIH, jedina legalna, jedina legitimna, smrt teroristima koji su se borili protiv nje, živjela naša ARMIJA!
Dok ti uzimas milione Pravi borci prezivljavaju
Armija odbranila, a danas imamo mlade koji mrze. Oni koji su odbranili ne mrze, a oni koji rata nisu vidjeli mrze. Mrze Srbe koji dolaze u Sarajevo da rade. Odgojili mlade koji mrze svaki oblik zajedništva sa Srbima i Hrvatima. Odgojili mlade koji su zadovoljni sa Sarajevo, Tuzlom i Zenicom.
@heraklitxy nismo mi mladi takvi. Mi volimo i Srbe i Hrvate i sve ostale. Ali volimo samo one koji postuju nas i granice nase domovine, a mrzimo one koji hoce da je cijepaju.
Ovo ni pas s maslom ne bi progutao.
Svaka cast. I zasto smo sada u q, 25 godina poslije rata. Zasto ste nam jeb... sve vi kvazipoliticari?
Ima Bosne, beglerbeže i Bošnjaka u njoj! Bili su prije vas i ako Bog da, biti će i poslije vas!" – 1831. (u razgovoru sa Osmanskim beglerbegom, kada mu je Osmanski beglerbeg rekao: "Nema više Bosne, a neće biti ni Bošnjaka, Huseine... Gineš za državu koja nikad nije postojala niti će.") "Boga se bojim malo, Sultana nimalo, a Vezira - ko dorata svoga."
@AlahovaKandzija cvrc Milojka. Pitaj sad Izetbegoviće šta osta i od Bosne, i od Bošnjaka.
sta ti imas sa tom borbom ti si uhapsen u kasarnoj viktor buban u sarajevu kao agresorski vojnik
Oni koji se nisu borili casno za bosnu zavrsili su u prdekani u hagu. Uz praljkovacu umirali. Pa su se cak i medjusobno trovali kao sto je svinjska glava milosevic itd. itd. Sad kad pomenes bosanski hrvat ili srbin asocirate na krezuube genocidase.
@AlahovaKandzija a kad spomeneš bosanski musliman odmah te asocira na teroriste što i dan danas gnoje zemlju po Siriji
Nigdje u povjesti bosnjak nije bio terrorista, nadji mi i jedno djelo da je bosanski musliman terror izvrsio
Pa sto se lazete ljudi? Pa svi znate da je svako imao svoju vojsku.
Svi koji su "branili" BiH sada imaju vile po Sarajevu i Bjelasnici...tako da se ne moze reci da su bili branioci vec placenici!
Seferova vila na Buni, Mahmuljinovo zdanje u Sarajevu .....
HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAZA