Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje nismo ni zaslužili, samo diži cujene, a obaraj plate, penzije,.......a narod šuti,.......bitno je da ne puca !!!!!
...veži konja đe ti aga kaže...zvuči poznato ?
.........tako i treba da bude, samo što je sad, veži agu đe ti konj kaže,....
- Kolika je prosječna plata u vodovodu, kolika je plaća rukovodilaca? - Koliko je parazitskih kadrova i političkih miljenika uhljebljeno u vodovodu? - Visokim platama su "pojeli" amortizaciju i neradom i javašlukom doveli vodosnabdijevanje do opšteg kolapsa? - Da li su vodomjeri u zgradama baždareni da ispravno pokazuju potrošnju? - Plaćamo li i zrak koji prolazi kroz sistem zbog čestih nestašica? "vodovoddžije" imaju veću platu od softiciranog medicinskog osoblja i ljekara specijalista. Postavlja li iko pitanje odgovornosti u javnim preduzećima, nego se sav teret prebacuje na potrošače bezobraznim poskupljenjima!
Od kako je svijeta i vijeka poznato je pravilo da firma gubitaš ide u stečaj i imenuje se novo rukovodstvo. Beskrupulozna nenarodna vlast ne primjenjuje ono što je zakonom obavezno, nego mjerama poskupljenja održava svoj politički ološ. Skupili su najveće naradnike u javna preduzeća i GUZIČE narod poskupljenjima kako im padne na pamet.
Građani trebaju provjeriti da li su vodomjeri baždareni i masovnim zahtijevima, prijavama inspekcijskim organima zahtijevati da se vodomjeri dovedu u ispravno stanje. Puno je vodomjera kojima je istekao rok od 5 godina kada moraju ponovo na baždarenje.
Još samo kada bi tačno izmjerili potrošnju. Sve eksperti, ali u lopovluku.
ivi andricu treba dici najveci spomenik samo zbog jedne konstatacije :KAD PAMET UŠUTI BUDALA PROGOVORI A FUKARA SE OBOGAT ti se NAĐI
pa nije samo vodovod toplane gras mozda ce neko od direktora doci za premjera ministre petrovicu radi za ono za sta primas platu donesi bolan urbanisticki plan ovog grada da znamo gdje mozemo graditi a ne da jedna parcela građevinska do nje sumska do nje pasnjak a od 2001 godine se sve promjenilo pa bolan 12 punih godina zavod nije mrdnuo za kojeg si ti odgovoran ili cekas 2023 da opet donosete novu strategiju svaka čast
stvarno,čak i to rade,pa dosta nam je za struju i telefon,i ovo poskupise
zlatko nit' pije vodu, nit' se kupa u istoj!!!
Popravite cijevi pa necete biti na gubitku. Kroz svrakino citav zivt mokra ona ulica zato jer vam curi negdje voda i to je godinama vec tako pa ko kontas daj dizi cijenu, najlakse.
Zahvaljujem se ministru na pojašnjenju plaćanja računa za vodu, ubuduće. Rado ću vam dodatno platiti 2-3 KM po računu kojem ću obračunati potrošnju vode po staroj cijeni od 1,0 KM/m3.
pa kretenu jedan lako je tebi kad pare zaradujes neradom,narod nema sta da jede a vi samo nameti i nameti.koka koli ste dali koncesiju na izvoriste koje ispumpava 12 l u sekundi a nama redukcije.ti mislis stavio cvike pa sad pametan.sram vas bilo stoko idiotska i lopovska i nesposobna.vi bi u titino vrijeme bili ili u zatvoru ili bili marginalci.a sad sve eksperti .da Bog da se raspadali i za lijekova vam trebalo.i karadzic i mladic su humanji od vas
NE TREBA PLACATI DOK NE UVEDU SATOVE SUD NAM NISTA NE MOZE,...........
PA STA MISLITE OD CEGA JE OSIJEDIO NEGO OD LOPOVLUKA ......
OVAJ GOSPODIN JE PUN KO BROD I DA ZIVI 200 GODINA ON I NJEGOVA FAMILIJA NE MOGU POTROSITI....FUJ
Lakše je podići cijene nego naplatiti ovih 60mil dugovanja. I još komšija zaljeva šta stigne, prijavio samo sebe u stan, a paušalno se plaća, pa mu više ja platim nego on sam. Nekad imam osjećaj da mi se slon ušunja u stan dok sam na poslu i kupa po cijeli dan koliki mi račun dođe. Dva insana, koji il rade il spavaju, dobiju 20KM račun. To nema smisla.
svi lopovi koji su se nakrali u prijesnje vrijeme u raznim strankama sada su kod Fahre jer nigdje drugo ne mogu i opet nas pljackaju...................uvedi nam vodomjere pa poskupi a te folove da cete kasnije uvesti pa vi niste u stanju da sami pređete traMvajsku stanicu pjeske..
svi lopovi koji su se nakrali u prijesnje vrijeme u raznim strankama sada su kod Fahre jer nigdje drugo ne mogu i opet nas pljackaju...................uvedi nam vodomjere pa poskupi a te folove da cete kasnije uvesti pa vi niste u stanju da sami pređete tranvajsku stanicu pjeske..