Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao u svaki diktator, gori od Musolinija i Franka.
Bahato da ne može bahatije! Ovo bi čak moglo Incka da zabrine :D
E, kada je u pitanju visoki prestavnik Dodik je 100% u pravu, pa taj čovjek nije normalan,ovaj ga j..e ko sansku kozu a predstavnik ni muuu da kaže, odnosno da koristi svoje ovlasti, pa to je nevjerovatno.
Inzko je nadređeni do tada će i mileta postrojit
Ovaj primitivac Dodik koji sramoti BiH treba da zna da kad BiH udje u NATO za godinu dvije on odlazi sa politićke scene.
Nismo na istoj relaciji
DODO. SAMO. LJILJAN U OBZIR. DOLAZI
MILORADE DODIKU. TI JE PRVI MORAS OBUCI AKO MISLIS I DRUGI DA OBUKU ,,ALI SA OBILJEZJEM BOSNE I HERCEGOVINE ,,JER AKO TO NE URADIS. PUSIS. GA
ne razumijem ko im dade pravo da se zove srpski entitet. samo stvoren problem.i nije republika srpska nego entitet.i to sve treba ukinuti jer vi to zloupotrebljavate. Milorada se matere ti zvuci taj jezik u kućaru.nemoj više ni jedne.
MERHABA MILE
bolje je obuci pukovsku uniformu i svi problemi rijeseni tako je to u rs..nebitno kolike su plate i penzije
Dodo je zaista kralj seoskih varalica I lopovluka , pa svaki put kazes da Bosne nema da nista ne postoji a onda odjednom da si komandir-nadlezan drzave tj vojske koja ne postoji , seoska varalica koja zajebaje sve redom , ali u Bosni sve moze pa I ovo , jbg kada nema nista drugo ponuditi barem da malo komedije uzivo ali komedije koja ce nas kostati puno bas puno ali narod ko narod I glup I slijep
volim velez i red army volim tebe mostare,tu sam roden tu cu umrjet,tu je meni najbolje
@mostarac12345 sarkazam
Dok Bosnjacki profiteri pokradose milione , bijedi se servira Dodik ,za dorucak,rucak,veceru, prijatno !!
Svi se brinu o nazivu jezika, uniformi, imenu a niko o tome sto im gladuje narod i odlazi iz BiH.
ori ori nećeš još dugo⛔⛔
Dodika za jednog Predsednika Drzave svim narodima bez Komsica i Dzaferovica.
valjda bi onda vojski obuko neku uniformu neutralnu da se druga dva naroda ne osjecaju ugrozeno.