Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće li se Čović , danas dan nakon što je pohodio Blajburg , naći na ručku sa Dodikom , kao što su se našli dan nakon što je Dodik pohodio Jasenovac. Bio bi red , majku mu ...
hoce, jer to njih uopste ne zanima. Ali, kada je rijec o trganju i cijepanju Bosne, tu imaju zajednicku.
@nfg Znaš šta ja ne kontam ... kako ti izvuče zaključak da su lojavci a kupaju se 5 puta dnevno , svaki put kad je namaz a ovi drugi , po tvojoj logici , jednom heftično , nedeljom prije mise
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
susret je simbolicno nazvan "OD ZLA OCA I JOS GORE MAJKE"
hahahahah,
@nfg Muslimani su saburli narod njih dvoica su najposteniji sto se tice gradana i borese da him gradani buspdu u prvom redu pa Turska je najaca zemlja zato je i nemogu podnijet u EU .
23% na aparatima
iz perspektive o ljudskim pravima svugdje manjine imaju prava sastancenja i derneka. Hercegovina ima lipog vina, rakije a bome i persute lijepe.
@Jandroida. Valjda hoće, neki Flybosnia
@BobaBg. Kralj Tvrtko
Kako bolesno .... UZP na okupu...sto nisu i mileta vodili u Blajburg...
Kako su ove ustase ljigave,ljudi im pale zastave protjeralo ih sve iz tzv rs i ono se zahvaljiva dodiku na posjeti i jos suruju snjim.Nek vas jebbu i nek vam pale kad ste prodane duse.
dva najveca nacionalista dolaze da se dogovore kako da dalje koce drzavu samo vam fali Izmetbeggovic treci navionalista
https://www.youtube.com/watch?v=nhJFKS6Fv80
Zbog cega Bosnjaci trebaju glasati za Zeljka Komsica: -Zato se se Zeljko zestoko borio za ovu drzavu. -Zato sto je Covic i HDZ vec 10 godina u kolaciji sa Dodikom a protiv Bosnjaka. - Zato sto Covic nije podrzao reviziju tuzbe protiv Srbije iako je ta ista Srbija razorila i hrvatske krajeve. - Zato sto Covic i HDZ nisu odustali od treceg, eksluzivno hrvatskog entiteta. - Zato sto Covic i HDZ velicaju ustastvo. - Zato sto su se Covic i HDZ okrenuli Rusiji, a protiv Zapada.
I zato sto ce Covic i HDZ i dalje nastaviti sa svim gore nabrojanim.
Vučić neki dan kaže: Srbi i Hrvati će samo zajedno moći opstati, misleći na BiH. Moram konstatirati da je u pravu jer muslimani su zajednička prijetnja i nama i Srbima. S tim da će se potomci Turaka najprije pokušati riješiti malobrojnijih, to im je u tradiciji, pa će se tek onda nemilosrdno obrušiti na Srbe.
Jesi nas prokužio, svaka ti čast. Nebi vam ja bio u koži šta vas čeka.
@umaram_mozak Eh, da vas samo vaš Allah navede da pokušate što...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Docekt ce ga sa thompsonovom bojna cavoglave ... Red bi bio !
Vidi kako Do-dicku ne smeta to sto je Cirilicni bio na balu vampira u Blajburgu, prije dva dana. A ni Cirilicnom ne smeta to sto je srbska armada pobila neduzne ustase u tom istom Blajburgu.
Pa nismo mi zatucani muslimani!
Kao da se susreću Merkelova i Trump. Kabinet ovoga je javio kabinetu onoga da će ga primiti u kabinet u toliko minuta i sekundi, a do juče sve dogovore pravili po kafanama. Kompleksi.
wiwinn poker, koje smece od stranice!!! pljackaju !!
ima neke kemije tu još baketa za kuma crnogorskog