Komentari (447)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaže Hrvatska vojska spasila Bihać, pa jado jadni, da su nas u Krajini probili sletilo bi ti tih 60.000 vojnika u Zadar... Sve smo mi to držali na liniji i odbijali 3 godine. Hrvatska jeste dala artiljerijsku podršku nama ali tek nakon Oluje kad smo bili u Hrvatskoj mi, ušli smo sve do Petrinje i Siska u Hrvatsku gurali ih. Mi Krajišnici imamo dobar odnos sa Hrvatima i neće ga ovakve spodobe pokvariti. Hrpa Hrvata je bila u našem 5. korpusu.
Milanović sez nou, kaznićemo vas za majoriziranje, blokiraćemo vas svugdje, blokiraćemo i puštanje vode u wc u
I usput jel moj kum Hrvat iz Bihaća nije dovoljan Hrvat za vas jer ne navija za Široki Brijeg i ne podnosi HDZ ? Sve bi ti on ovo isto rekao jer je realan i jer je ljudina koju ne bi zamijenio za 10 Bošnjaka.
PRIKAŽI ODGOVORE (23)
Skini nam se s ku.ca, ne trebas ni dolaziti
@matrix007 to sam i rekao, ne treba ni dolaziti, jesi retardiran?
Dimni pič.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Evo sve placemo sto neces doci u Sarajevo.
BIG KITTA
hajde narkoman,ko da si i bitan
nisam svu noć spavao😂😂😂😂🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦😂🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Da li je prištavi posjetio Ahmiće?
izborni zakon, treci entitet i doc ce predsjednik u sarajevo
zoki popisao 23%muje, ala gusta☝️
Sta ćeš nam
Od svih dana u godini, ti na ovaj sveti dan, nasao da sastancis sa privrednicima u Vitezu.Ovo je nepostivanje BiH kao drzave, a prije svega civilizacijska sramota. Koketiras sa ultra nacionalistima koji ce te poslati na smetljiste istorije.Svakog dana pokazujes bahatost i koliko si prolupao. Kolinda za tebe bila drzavnik par ekselans
Serem ti se po sred tvoje bih
ne trebaš ti nama u Sarajevu nikad
Do slijedece posjete i u Vitezu cete biti u manjini 🤪
Zemlja je ucrtana i u katastru.
Milanovicu , pokakim ti se u svaku tu rošu na rošavom licu pjanduro drogirana
Dok Čovic pusi dabra Dodiku i saradjuje s njim u razbijanju drzave, nikada nece biti izbor koji bi pozeljeli u BiH, a vi bijednici koji mjaucete zahrvatskim glasovima iz BiH to ne govorite nego podrzavate takvu politiku. Ocekujete da ce neko vjerovati Covicu u dobre namjere sa Dodikom i Vucicem iza ledja ???!!! Sram vasbilo
Ama koga boli čuna za ovim pakšuom. Pojedinci sebi previše uzimaju za pravo. Odhebi bolan Milanoviću, odskakući ko zekp.
Šta ćemo sad, neće da dođe u Sarajevo 😲😲😲😲 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣