Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Respekt za zlocinca? Pa nagni i ti jednu i pridruzi mu se.
Razlika je li neko naredjivao i činio zločine ili je propustio kazniti počinioce nekog zločina. Ako su svi isti, kako većina ovde tvrdi, onda je i Rasim Delic, Mahmuljin, Dudakovic isti kao i Mladić. Pa jel?!
Katolicki Srbi ce od Praljka uskoro napraviti mucenika. A on predvodio armadu, koja nas je skoro istrijebila iz Hercegovine. I samo je nadljudska hrabrost Mostaraca sprijecila da u potpunosti ne nestanemo juzno od Jablanice.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
pa popij i ti jednu u njegovu cast...
Kakav je to zločin napravio Praljak? Supruga mu bošnjakinja, izbjegle muslimane po Zagrebu primao, spašavao Srbe od luđaka Blaža Kraljevića kojem se vi muslimani divite, ma Praljak je bio ljudina i nije podnosio nepravdu, zato si je i oduzeo život.
Katolicki Srbi ce od Praljka uskoro napraviti mucenika. A on predvodio armadu, koja nas je skoro istrijebila iz Hercegovine. I samo je nadljudska hrabrost Mostaraca sprijecila da u potpunosti ne nestanemo juzno od Jablanice.
Imas pravo. Svi drugi ustaski zlikovci su bjezali do Bleiburga skupa sa hordama cetnika i kozaka. Odjednom postadose braca ubica i pljackasa koji su znali da ce za zlocine odgovarati pred NOV hrvatske i svih republika tadasnje FNRJ. Hrvati oplakuju svoje zlocince, sve normalne drzave se ogradjuju od svojih.
Popij i ti pranjkovacu. Tebe cemo se sjecati kao šupka, koji je ceznuo da srusi Most.
Marš u p....materinu chetnichku ili ne još bolje nazdravi i ti sa Praljkom umobolnikom ko što si i sam. Živ ti meni bio Milanoviću laka ti crna zemlja.
Praljak je napravio čin dostojan poštovanja. Samo čovik visoko moralnih vrijednosti i koji u znak prosvjeda
Ja bih imao respekt prema tebi da uradiš jedan tako častan čin.
gospodin milanovic ima jednak ako ne i veci respekt u odnosu na cin milana tepica.
Slijedi i ti osudjenog zlocinca i svima dobro
Zlocinci su isti, a sve ostalo su nijanse. Ista je politika Srbije i Hrvatske prema BiH. Razlikuju se samo u nacinu. Srbi idu otvoreno agresivno, a ovi idu hinjski. Srbi jasno govore da zele da podjele Bosnu, a ovi imaju neku alibi pricu. Isto kao sa umlacivanjem migranata, gdje to rade hinjski, cijelo vrijeme lazu, sve dok ih ne uhvate na dijelu.
@fbUser1623789153 Bolje biti bilo sta, nego neoustasha (i to 75 godina nakon pada ustashke drzave i fashizma ciji su dio bili) i provoditi zlocinacku politiku protiv komsija. A to sto trabunjas ne mozes nicim dokazati, dok je ovo sto sam ja napisao jasno ko dan i vidljivo svakome. Zato buzz off
I mi isto. Zovemo to praljkovača. Kad popiješ toliko dumreš!
Rohavi Milanović ne može da uporedi Praljaka i Mladića, ali može četnike sa ustašama. Ustaše koji su bili najveći montrumi u istoriji čovječanstva na čije zločine su se zgrožavali čak i nacistički vojnici i ravnogorski pokret prvi antifašistički pokret na ovim prostorima i Dražu Mihailovića koji je odlikovan od Trumana,Čerčila i De Gola za doprinos u borbi protiv fašista i komunista i popa Djujića o kome je New York times pisao kao o velikom heroju povodom njegove smrti.
Da je udaren znali smo svi, al' ovo prelazi svaku mjeru pristojnosti prema svim zrtvama svih zlocinaca. Narod zasluzuje onog kojeg je izabr'o.
Imaću i ja respekt prema ovom krastavom bubuljičaru kad drmne jednu Praljkovaču...
Imo bi i ja respekt da neki popiju popi jednu hajde hajde kad si trijezan nema vajde.isto i budu hrabri ko taj kojeg navodi..
Prema zrtvama presudjenog zlocinca onda nemas, sto ne iznenadjuje svakako
Vitez, ne laži, za rušenje mosta nije optužen, jer je most bio vojna meta prema odluci suda!