Komentari (240)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HVO prvi stao u odbranu Bosne i Hercegovine znam da istina boli ... Sad pucajte minuse do mile volje ali to ne mjenja istinu
Prilično odmjereno, pristojno, argumentirano. Naravno, sad čekamo eksperte ustavnog prava, otvorenog mora, cjepljenja, da krenu vaditi rečenice iz konteksta i da se može početi sa uvredama.
Zanimljivo: „Hrvati kao najmalobrojniji narod u BiH ne žele biti manjna, iako biti manjina nije sramota. Za predstavnike manjina u Hrvatskoj glasaju isključivo predstavnici tih naroda.“ ako je ovo tačno, zašto predstavnici tih manjina ne sjede u predsjedništvu već isključivo Hrvati?
najjace su mi vijsti na klixu kad objave - prodavac iz trafike "odgovorio milanovicu" hahaha
Hvala predsjednice
Milanović veli da je on kozmopolit, no da je izabran da bude predsjednik svih Hrvata. Moje pitanje glasi: Da li to znači da u Hrvatskoj zive samo Hrvati? A biti tzv. kozmopolit i istovremeno biti na-ci-ON-ali-stič-ka svinja je politička ši-zo-fr-en-ija. Pozdrav od nekoga čiji su roditelji katolici i nikada se nisu izjasnjavali Hrvatima!!! Vječno sam im zbog toga zahvalan!
Rušenje Starog mosta u Mostaru je najbolji primjer agresije i agresora!
Jeli te netko ista pitao AGRESORU.
Nemam nista protiv obljetnice HVOa, naprotiv drago mi je jer sam se sa 18 pridruzio u zdrug! Imam protiv ovoga koji dolazi iskljucivo radi glasova. Jer da on istinski se brine za svoj narod u bih onda bi jos dok je bio predsjednik sdp i vlade dolazio na obljetnicu, u ono vrijeme je mrzio uvo i hrvate u bih
Dabogda ti se ukazala gospa da dodjes malo sebi
Protjerali ste sve Hrvatske Srbe i sad bi preko BiH prelamali? Kao vi ste riješili svoje probleme?
Od svih debila u regionu ovaj je najjači. Kakva ubleha
TI SI JEDAN LJUDSKI OTPAD,UŠLJO UŠLJIVI 👎👎
Al se Hrvatska sramoti sa ovim predsjednikom gore nego mi sa Dodikom!
Hrvatska hoce da od BiH napravi koloniju kojom ce upravljeti sa malim brojem Hrvatskoj odanih petokolonasa u BiH. Na tome radi vec 25 godina i sada upire da to ozakoni.
Kad Vi, tkzv. Bošnjaci budete shvatili da je BiH država i druga dva naroda, a ne vaša džamahirija, onda će se mnogo toga rješiti. Osobno mislim, da ste prevrtljiv narod sklon vrijeđanju, omalovažavanju, a da nikad ne govorite o nečemu s činjenicama. Nekad sam vas doživljavao kao blizak narod, ali razuvjerili ste me.
Nigdje u Ustavu ni Dejtonskom sporazumu ne pise da Hrvati moraju biti jedini koji biraju Hrvata u Predsjednistvu. Pise da se bira jedan Bosnjak i jedan Hrvat glasovima iz FBiH. Bosnjaci shvataju da BiH pripada i drugim dvaju narodima ali i svim ostalim koji ne pripadaju toj trojci. Problem u ta dva naroda koji hoce svoje ekskluzivne prostore na kojima provode aparthejd (dvije skole pod jednim krovom i slicno).
Ti ne prestavljas Narod vec Hrvatskog Suverena kao sto je u svim Republikama, jer je Suveren institucija za razliku od monarhija gdje nema o presjednika. Prema tome ko se nalazi na BiH teritorji ti ga nemozes prestavljati. Drugo je nacin na koji se ti biras, sto nema veze sa prestavljanjem.