Kad Vi, tkzv. Bošnjaci budete shvatili da je BiH država i druga dva naroda, a ne vaša džamahirija, onda će se mnogo toga rješiti. Osobno mislim, da ste prevrtljiv narod sklon vrijeđanju, omalovažavanju, a da nikad ne govorite o nečemu s činjenicama. Nekad sam vas doživljavao kao blizak narod, ali razuvjerili ste me.
Ne vjeruj bošnjaku ni kad ti krmka nosi. I ja sam dok nije ova budalaština oko uzimanja prava nekome da određuješ ko će ga predstavljati. To u svijetu nigdje ne postoji. I na sve to riđavi potpiše u Mostaru sporazum koji opet sam ne ispoštiva. I ima obraza nešto reć. A komentari su oličenje njihovog razmišljanja. Samo čitaj od fb do portala. Malo se pohasila raja. Evo vidi se koliko su moćni da ni u Mostar ne mogu doć a svi ostali susjedi su tu. Sve zbog jezika duga.
Nigdje u Ustavu ni Dejtonskom sporazumu ne pise da Hrvati moraju biti jedini koji biraju Hrvata u Predsjednistvu. Pise da se bira jedan Bosnjak i jedan Hrvat glasovima iz FBiH. Bosnjaci shvataju da BiH pripada i drugim dvaju narodima ali i svim ostalim koji ne pripadaju toj trojci. Problem u ta dva naroda koji hoce svoje ekskluzivne prostore na kojima provode aparthejd (dvije skole pod jednim krovom i slicno).
Prikaži sve komentare (240)