Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodikov potrcko, cirkus se nastavlja.
Dodje drugi Telgetija jedina razlika je sto ovaj ima kosu i ne reklamira se po drustvenim mrezama i ne zalazi cesto u kafane. Diskretno ce stitit bakirove tender begove, covicev legitimni kriminal i dodikov vjerni zastitnik ikona, vila, pavlovic banke, ubica dragicevica..
sve je to nama naš Alija ostavio
Kajmaković i Kajganić, još im samo fali Bureković.
Puno mi stvari u Bosni vrijeđa inteligenciju,a od ovog mi se sere i povraća. Ovo sve oko Bosne,bože na hajr I golemo dobro.
Opet Dodikovac
fuj 🤮
i ovaj kad završi posao u Sarajevu biće savjetnik Cvijanovičke..pošte je Tegeltija zauzeo mjesto kod Dodika...
Et,štaš de?
Sram vas bilo.
Koliko on ima firmi?
ma bravo. izabrali su tužitelja čiji je brat na interpolovoj potjernici
sad će nam biti kajgane
Ko je glaso za ovog. Cimbura
Nismo nista drugo ni ocekivali...negator genocida i secesionista..
Bude li opstruirao državu po naredbi šefa, vrlo brzo će dobiti Tegeltijin sindrom otpuhanog čovjeka.
pa eto, nek sada pravi kajganu
Jednog dana će ljudi u Bosni početi ocjenjivati druge ljude po karakteru umjesto stereotipu. Ne znam čovjeka i želim mu sve najbolje da obavlja svoj, vrlo važan, posao.
BIA nam spravila još jednu Kajganu.