Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko je leglo para klixee za alijinu kcerku da se objavi a zakljucaju komentari? Saznat cemo u narednih mjesec dana haha
DODIKOV ZAKON O IMOVINI SPADA U ONO ZA STA SE OSMORKA MOZE DOGOVORITI, PLUS TRECI, PLUS BUK BIJELA, PLUS RUSKI AERODROM, SVE JE TO ONO ZA STA SE MOGU DOGOVORITI A NEMA APSOLUTNO NISTA OKO CEGA SE NE MOGU DOGOVORITI. Osmarka je veci izdajnik od SDA, jedini DF brani Bosnu.
Puno je prijetnji koje upucujete svojim clanovima u Ze-Do. Prvo Begic sa svojim: “Pripazite se”, sad Milan: “Milom ili silom”. Fali vam jos sef sa: “Dobit cete po nosu i po prstima”. Vi ste igrarija.
Ja samo znam da ce ministrica za obrazovanje biti Draženka iz SDP stranke a koja je po struci dipl ekonomista, žena koja se povlačila po tv za stan koji je davala pod kiriju a država joj ga plaćala, žena koja je osvojila minoran broj glasova ali će biti ministrica u oblasti u kojoj veze nema, žena koja je pripadnica "udruženja"...
Željko Komšić je svojevremeno dao mišljenje o ZDK, naučen iskustvom na federalnom nivou gdje je SDA iskoristila DF da bi imali dovoljno ruku, a zatim je, nakon što je SDA uvela HDZ i SBB, DF istupio, SDA i HDZ su davno razradili šemu sa resorima i ministarstvima između sebe. DF je sada u ZDK poslužio osmorci za izglasavanje delegata u Dom naroda, a osmorka oni već ima šemu sa HDZ-om oko resora. Školski primjer "ponavljanja razreda" za DF u ZDK!
Ma nije, nemaš ti pojma
Nek je Fudo zagrlio generala hvo-a Žepče,to je njemu bitno a izbacit(barem če pokušat)sda iz vlasti u zdk.Fudo je zmija od čivjeka
Stranka Fuada Kasumovića je sve ono šta karakterizira SDA: uhljebljivanje, stranačke piramidalne šeme, primitivizam. To i ne čudi obzirom da je ista stranka i nastala pod pokroviteljstvom dotičnog gospodina koji je i bio vlast u tom kantonu ispred SDA. Ta i takva SDA je HDZ-u već decenijama davala i daje HDZ-u sistem 2 škole pod jednim krovom i u ZDK, gdje HDZ definitivno ne može provoditi isti jer je debela manjina.
Toliko o slobodi kantonalnih i lokalnih organizacija ove stranke da koaliraju s kim misle da je najbolje. Pa u TK je SDA porazena 2018. godine da bi upravo DF tu stranku ponovo ozivio na tom nivou. Sasvim je legitimno koalirati s kim hocete, pa i sa SDA, zasto onda zamajavate javnost da to nije tako?
Fotelje,ubit će nas fotelje..
DF je jedina gradjanska patriotska stranka za razliku od izdajnika SDP i NS koje su pristale da budu muslimanske stranke za par fotelja koje su im rusitelji BiH ponudili.
Muslimanske? Lose glumis Bosnjaka
Ako neko misli da u ovoj jadnoj državi ima neka vlast sa radi u interesu građana debelo se vara, ko god je na vlasti samo gleda svoje interese i ljudi oko sebe, za ostalo ih zaboli, gledaju da se svete onim prethodnim i tako im mandati prolaze itd itd
Kako javlja CNN , Komšić je na tenderu dobio unosan posao farbanja Pelješkog mosta za šta će angažovati nekoliko preostalih članova DF-a ( Dunovića , Đonlagića , Begića , ...) Zaista u svakoj stranci možeš naći normalnih političara , samo je DF 100 % skup odvratnih tipova po svakom osnovu .
Budu li DF-ovci puno "talasali" idu u oporbu.HDZ-e se ionako pravi glup u zeničko-dobojskoj županiji. Bilo je IZRIČITO dogovoreno na HNS- da se s DF-om neće ni pod koju cijenu,ni na razini udruge stanara,a ne općine,županije ili nedao Bog više razine vlasti.
HDZ imun na "sve za fotelju, fotelju nizasta" filozofiju? Bar su ovi izbori, a postizborno koaliranje jos i vise, pokazali da je to modus operandi svih stranaka, pardon - intetesnih skupina u BiH
Stalno ste bili u koaliciji sa SDA a hinjski i sa HDZ-e!!
DODIKOV ZAKON O IMOVINI SPADA U ONO ZA STA SE OSMORKA MOZE DOGOVORITI, PLUS TRECI, PLUS BUK BIJELA, PLUS RUSKI AERODROM, SVE JE TO ONO ZA STA SE MOGU DOGOVORITI A NEMA APSOLUTNO NISTA OKO CEGA SE NE MOGU DOGOVORITI. Osmarka je veci izdajnik od SDA, jedini DF brani Bosnu.
Hrvata 190.000 izgubili u brojnosti izbore i opet sve dobili.
Ovaj Dunovic ko Tomos motor - puno buke malo brzine....
EVO KLIX BOTOVA SAD IH ZOVEM PARTIZANI HAHAHAHA PA NORMALNO DA ĆE IH PRODAT OSMORKA , HDZ JE REKAO NEMA DF-A I GDJE ONI VLADAJU NEĆE GA BITI ,VELIKI NIVOI VLASTI SU U PITANJU I FUNKCIJE OD DRŽAVNIH PA NADALJE A TO JE JEDNAKO = VELIKI NOVAC PAMETNOM DOSTA :)))))) IMA LI DISLAJKOVA PARTIZANI HAHAHAHA
Molio bih ovog Dunovica da kaze koga on predstavlja u vlasti i ko mu je dao mandat za to?