Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konacno.....E ajde sad da vidimo odakle im toliko stanova odakle vile, automobili i sve ostalo...
ostace sve na istom.kadija te tuzi,kadija ti sudi... tako i ovo....
O majko draga ovaj mikulic ima tri optznice trenutno :DD hehe i on govori
Super! Za početak uhapsi sebe!
Zorane dragi, sad se budiš. Njušimo li to predizborne propale pokušaje SDPa? Da ste nam tako agilni tjekom čitavog mandata, imali bi mjesečno barem 20-ak usvojenih zakona.
NPR, kako cete onom zvalji Brankovicu oduzeti viletinu kad je sve radio po zakonu.
Izborna retorika...laž,obećanje...ludom radovanje...
sacekaj jaraen da zatvor bude novi gotov pa onda nema zatvora u bih tolikog koliko bi vas trebalo biti zatvorenih
Jaoj samo mogu zamisliti sta ce sad biti kad se krene sa upitima za imovinu od Bakira,tihica,Zukica,preko Covica Lijanovica,Budimira...jaoj potopa...
Zakon stupa na snagu za 6 mjeseci ako se ne povuce.
Ovi su izgubili vezu za realnošću. Po njima ispade da je do sad korupcije nije bila krivično djelo??? Ovo je samo mrtvo slovo na papiru. Od 1000 korumpiranih 100 će biti pod istragom, samo ce protiv 10 biti podignuta optužnica, od tih 10 jedan će biti osuđen, a taj jedan će onda biti pomilovan od stranačkog kolege. Sve u svemu cirkus ide dalje.
ako...
ko li ce biti zrtveno janje...
...bit će žestoka frka na liniji bake - radon...a padaće, za početak, donji ešalon istih, ono kao "upozrenje"...što se tiče srba i hrvata, to će se morat izvana, jer dodiku i čoviću iznutra niko niprići ne smije...
jedna od meni najdrazih rijeci " moze".?! ostale su imamo,mozemo ,trebamo i sl.
Koji si ti fakin,podli i ljigavi.Lako ti je ovu sirotinju i bijedu zamajavati sa svojom platom od 10.000km.Boga molim da MMF izdrzi i neda kredit bar do oktobra,onda bi bio jedan od prvih koji bi polozio racune,a ni rodno selo u hercegovini te nebi sakrilo.
Dodik je bio danas zauzet sredjivanjem traktora,
Ohoooo bosanskohercegovacki Sanaderi, đeste sad??? Ajmo u stroj: Čović, Izetbegović, Lijanović, Branković, Bevanda....
Kebo, Budimir, Bičakčić, Softić, Radončić... jedan po jedan.
dje ste SDP placenici, gdje su vam na tom spisku Hadzic, Lagumdzija, Mikulic?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)