Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da, da... Podsjećam sve one koji su iznapadali i ismijali prof. Gorana Kovačevića zbog gostovanja na dnevniku TV1 i izjava da će migranti ostati na dijelu BiH sa bošnjačkom većinom, da ponovo razmisle svojim tintarama. A profesor je rekao da bi to mogao biti početak stvaranja evropske Gaze. Islamizacija, zloupotreba vjere od SDA, arapska naselja, migranti.... Eto, kockice mozaika se sve više slažu, još samo da se oko nas počnu postavljati žice sa žiletima!
ako ovako nastave dolaziti uskoro se moze ocekivati zahtjev za cetvrti entitet
eto Dodik salje ti Vucko izbjeglice,sto se sad ne bunis i ne laprdas protiv BiH sad kad znas da su Vuckovi samo sutis otac te krmasta.
Neka neka, vracat cemo mi njih za Beograd zajedno sa Smrdima iz RS-a
Pravac Banja Luka.
U RS ih. Od brace braci. S masnom.
Istorija se ponavlja , Austrobugari opet od balkanskih drzava prave karantin za tuberane i sugavce.
Za karantin se obično bira zgrada u kojoj su potom smješteni oboljeli ili potencijalni bolesnici. Ulaz i izlaz, osim medicinskom osoblju, koje je opet podvrgnuto strogim higijenskim i dezinfekcionim postupcima, je zabranjen. Međutim i cijela sela ili slične teritorije mogu biti stavljene u karantin.
Nakon protestnog skupa koji će biti u subotu, članovi sindikata doktora medicine i stomatologije kreću u predaju kolektivnog otkaza u svim zdravstvenim ustanovama na području TK. Isključiva odgovornost je na sadašnjoj Vladi TK koja će dozvoliti potpuni sumrak u jednom dijelu FBiH zarad nerazumljivih interesa i vratiti građane TK praktično u srednji vijek”, ističe predsjednik SSSDMiSFBiH dr. Rifat Rijad Zaid.
Dodice jel vidis da ti vucic salje migrante!? Rjesava se problema pa ih u BiH prebacuje! To ti je predizborni poklon od vucka.
ma proci ce i ovo. bolje nego da ih srbi smjeste. onda im ne gine omarska
Neka ljudi,pustite ih na miru...mi ćemo svi ,svakako,u Njemačku...!!!
Jos jedan cin prijateljstva iz Biograda l,hvala braco srbende.Drugi ti migrante uvaljuju,a ti se Muzafere kupaj.
Pa ovo rede nevladine organizacije .Moraju se locirati i pohapsiti ili cemo nestati.Krajnje je vrijeme da se rigorozno pocne postupati prema ilegalcima .Odmah kad se uhvate treba ih deportovati u zemlju porijeka ili ce masa od nekoliko stotina miliona krenuti njihovim stopama.
naša lopovska i korumpirana vlast će za par miliona eura sebičnog šićara upropastiti državu i nakrcati je emigrantima. dovoljno je da bilo koja strana interesna grupa poželi takav scenario i postajemo sabirni centar sa pola miliona ovih paćenika
Erdogane pustaj migrante